BC Partners: Τον Ιούλιο οι προσφορές για την United Group – Οι μνηστήρες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
BC Partners: Τον Ιούλιο οι προσφορές για την United Group – Οι μνηστήρες
Tις προσφορές των ενδιαφερόμενων αγοραστών για την United Group (μεταξύ άλλων ιδιοκτήτρια και της ελληνικής Nova) τον Ιούλιο φέρεται να έχει ζητήσει η BC Partners.

Tις προσφορές των ενδιαφερόμενων αγοραστών για την United Group (μεταξύ άλλων ιδιοκτήτρια και της ελληνικής Nova) τον Ιούλιο φέρεται να έχει ζητήσει η BC Partners, σύμφωνα με το Bloomberg, την ώρα που η εταιρεία τραβά την προσοχή των private equities. Σύμφωνα με το αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, Apax Partners και Warburg Pincus εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν προφορές για μέρος ή το σύνολο της United Group.

Προσφορές αναμένεται επίσης να καταθέσουν οι Emirates Telecommunications Group και Saudi Telecom. Επαφές έχουν γίνει επίσης με τις Orange, Telekom Austria και η Iliad, του Γάλλου δισεκατομμυριούχου τηλεπικοινωνιών Xavier Niel. Η BC Partners επιδιώκει αποτίμηση περίπου 8 δισ. ευρώ συμπεριλαμβανομένου του χρέους για την United Group, σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται το Bloomberg.

Κάποιοι από τους ενδιαφερόμενους ίσως να υποβάλουν τελικά προσφορές για ορισμένα από τα περιουσιακά στοιχεία του ομίλου σε μεμονωμένες αγορές. Πέραν της Ελλάδας, η United Group δραστηριοποιείται επίσης σε χώρες όπως η Βουλγαρία, η Σερβία, η Σλοβενία, η Κροατία, η Βοσνία – Ερζεγοβίνη και το Μαυροβούνιο. Η BC Partners εξαγόρασε την United Group το 2019 από την KKR & Co.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Προσωπικός Αριθμός: Λήγει η προθεσμία έκδοσης - Τι ισχύει μετά τις 5/9

Κρας τεστ για την οικονομία το ΑΕΠ β’ τριμήνου - Οι κρίσιμοι δείκτες και οι ανακοινώσεις πριν τη ΔΕΘ 

Νέες θέσεις εργασίας με μισθό έως και 3.150 ευρώ στον Δήμο Αθηναίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider