ΗΠΑ: Μικρή αύξηση στις πωλήσεις της Kroger - Στα 45,1 δισ. δολάρια 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Μικρή αύξηση στις πωλήσεις της Kroger - Στα 45,1 δισ. δολάρια 
Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή έφτασαν τα 1,51 δολάρια έναντι 1,45 δολαρίων το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Μικρή αύξηση εμφάνισαν τα έσοδα από πωλήσεις της Kroger για τη χρήση του α' οικονομικού τριμήνου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε την Πέμπτη η αμερικανική αλυσίδα πολυκαταστημάτων και σούπερ μάρκετ.

Τα έσοδα της εταιρείας διαμορφώθηκα σε 45,17 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 1,3% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2022. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα στα 45,26 δισ. δολάρια.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή έφτασαν τα 1,51 δολάρια έναντι 1,45 δολαρίων το αντίστοιχο περσινό διάστημα, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη ανά μετοχή στα 1,46 δολάρια.

Οι πωλήσεις σε καταστήματα που λειτουργούν τουλάχιστον 13 μήνες (same store sales) αυξήθηκαν κατά 3,5% σε ετήσιο επίπεδο, έναντι αύξησης 3,4% που ανέμεναν οι αναλυτές.

Η Kroger έχει επίσης επωφεληθεί από τους αγοραστές -συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών με υψηλότερο εισόδημα που αναζητούν πιο οικονομικές επιλογές εν μέσω του επίμονου πληθωρισμού- που μεταπηδούν στις μάρκες ετικέτας των καταστημάτων της.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της Kroger σημειώνει απώλειες 1,5% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Zepz: Η fintech των 5 δισ. βγαίνει στο «κυνήγι» για εξαγορές και λανσάρει νέο «πορτοφόλι»

Σε υψηλό 16 μηνών η μετοχή της Toyota - «Άλμα» 30% το 2023

gazzetta
gazzetta reader insider insider