Γ. Συκιανάκης: «Αυλαία» στη συνεργασία με τη Menarini μετά από 34 χρόνια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γ. Συκιανάκης: «Αυλαία» στη συνεργασία με τη Menarini μετά από 34 χρόνια
Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που συνδυάστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και είχε ως κεντρικό μήνυμα «(1989 – 2023): 34 Χρόνια Menarini Hellas – Η σωστή στιγμή για την ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας».

Σε κλίμα συγκίνησης, ικανοποίησης αλλά και αισιοδοξίας για το μέλλον, μετά από 34 χρόνια στο «τιμόνι» της Menarini Hellas, o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιώργος Συκιανάκης ανακοίνωσε το στελεχικό δυναμικό και τους εργαζομένους της ότι «με την είσοδο του 2023 ολοκληρώνεται μια επιτυχημένη συνεργασία, η οποία διήρκησε τρεις και πλέον δεκαετίες».

Η ανακοίνωση του κ. Συκιανάκη έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που συνδυάστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και είχε ως κεντρικό μήνυμα «(1989 – 2023): 34 Χρόνια Menarini Hellas – Η σωστή στιγμή για την ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας».

Ο κ. Γιώργος Συκιανάκης κατά την ομιλία του, ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους, για τη συμοβλή τους στην αναπτυξιακή πορεία της Menarini Hellas στο διάστημα των 34 χρόνων.

«Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι λίγοι… αλλά αποφασισμένοι να διακριθούμε, έχοντας ως πυξίδα την Ποιότητα και την Αριστεία. Συνεχώς γινόμαστε περισσότεροι. Η Ποιότητα εξελίχθηκε σε Πάθος μας και η Αριστεία στοιχείο της κουλτούρας μας, άρρηκτα συνδεδεμένο με την επωνυμία της εταιρείας μας. Η επιτυχία μας οφείλεται στα αξιόπιστα προϊόντα που διαθέτουμε, καλύπτοντας σύγχρονες θεραπευτικές ανάγκες, στην οργάνωση, καθώς και σε όλους εσάς, το ανθρώπινο δυναμικό, την κινητήριο δύναμη της εταιρείας. Μαζί μεγαλώσαμε ακόμη περισσότερο την εταιρεία, δημιουργώντας δύο νέα τμήματα: των Συμπληρωμάτων Διατροφής το 2016 και των Δερμοαισθητικών το 2020, υπό δύσκολες συνθήκες λόγω της υγειονομικής κρίσης που είχε προκαλέσει η πανδημία. Μαζί επαναλειτουργήσαμε και μια άλλη θυγατρική εταιρεία του ομίλου, την Guidotti Hellas, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας. Σας ευχαριστώ θερμά όλους γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι…».

Ο κ. Γιώργος Συκιανάκης, έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας πως «Το ταξίδι όμως συνεχίζεται το ίδιο δυναμικά. Στη νέα πορεία, με τη δική σας συμβολή, δέσμευση και αφοσίωση, θα παραμείνει η Menarini Hellas στην ηγετική θέση που της αξίζει».
Ξεχωριστές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η προβολή εταιρικού video με τις σημαντικότερες ημερομηνίες – σταθμούς στην κοινή πορεία της Menarini Hellas και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, καθώς και η προσφορά δώρων από τους εργαζόμενους και τους στενούς συνεργάτες του, τιμώντας τον για την καθοριστική συμβολή του στην ανάδειξη της Menarini Hellas σε ηγέτιδα εταιρεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Φαρμακοβιομηχανία: «Χωρίς αποδείξεις οι κατηγορίες εναντίον εταιρειών για τις ελλείψεις φαρμάκων»

gazzetta
gazzetta reader insider insider