Ιταλία: Η Goldman Sachs «ψάχνεται» για επενδύσεις στην Serie A

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ιταλία: Η Goldman Sachs «ψάχνεται» για επενδύσεις στην Serie A
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Και η JP Morgan εκδήλωσε ενδιαφέρον για επενδύσεις έως και 1 δισ. ευρώ για τη χρηματοδότηση στον διαγωνισμό τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η Goldman Sachs εξετάζει το ενδεχόμενο επένδυσης για την ανάπτυξη των media του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Serie A), σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters.

Άτομα με γνώση των συζητήσεων ανέφεραν πως ο αμερικανικός επενδυτικός οίκος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον τους για είσοδο στην αγορά των media του ιταλικού πρωταθλήματος από τον Οκτώβριο του 2022.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη έγινε γνωστό πως η JP Morgan εκδήλωσε ενδιαφέρον για επενδύσεις έως και 1 δισ. ευρώ για τη χρηματοδότηση στον διαγωνισμό τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Serie A, για την περίοδο μετά από το 2024.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποια μέτρα στήριξης και φοροελαφρύνσεις έρχονται - Πώς χτίζεται το πακέτο της προεκλογικής ΔΕΘ

Μοσχάρι +19%, αρνί +13,3%! Να η ευκαιρία!

Στροφή από το «λευκό κολάρο» στη φόρμα εργασίας: Η έλλειψη τεχνικών ειδικοτήτων και η αναδίπλωση της αγοράς κατάρτισης

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider