Bed Bath & Beyond: Ζημιές κοντά στα 400 εκατ. δολάρια, καθώς εντείνεται ο φόβος για χρεοκοπία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bed Bath & Beyond: Ζημιές κοντά στα 400 εκατ. δολάρια, καθώς εντείνεται ο φόβος για χρεοκοπία
Τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις έφτασαν στα 1,26 δισ. δολάρια έναντι 1,34 δισ. δολαρίων που ανέμεναν οι αναλυτές.

Ισχυρές ζημιές και πτώση εσόδων κατέγραψε η Bed Bath & Beyond για τη χρήση του οικονομικού τριμήνου που ολοκληρώθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 2022, στον απόηχο των προειδοποιήσεων από την αμερικανική αλυσίδα λιανεμπορίου για χρεοκοπία της λόγω των προκλήσεων που αντιμετωπίζει.

Η Bed Bath & Beyond ανακοίνωσε ζημίες 393 εκατ. δολαρίων ή 4,33 δολαρίων ανά μετοχή έναντι ζημιών 276 εκατ. ή 2,78 δολαρίων ανά μετοχή που είχε εμφανίσει το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.

Τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις έφτασαν στα 1,26 δισ. δολάρια έναντι 1,34 δισ. δολαρίων που ανέμεναν οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Refinitiv.

Οι συγκρίσιμες πωλήσεις της εταιρείας υποχώρησαν κατά 32% σε ετήσιο επίπεδο.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της Bed Bath & Beyond ενισχύεται 6,7% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα η διοίκηση της εταιρείας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για χρεοκοπία, λέγοντας πως εξετάζει όλες τις εναλλακτικές επιλογές, όπως η αναδιάρθρωση ή αναχρηματοδότηση των χρεών, η περικοπή ή καθυστέρηση των επιχειρησιακών λειτουργιών και η πώληση περιουσιακών στοιχείων.

Μεταξύ των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η εταιρεία, είναι η μείωση των πελατών που επισκέπτονται τα καταστήματα και την ιστοσελίδα της και το λιγότερο εμπόρευμα που έχει για να τοποθετήσει στα ράφια της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αυτή η εταιρεία επιβάλλει πρόστιμα 1.200 δολαρίων εάν ενοχληθούν οι εργαζόμενοι στις διακοπές τους

Κρυπτονομίσματα: Η Coinbase απολύει το 20% των υπαλλήλων της

Disney: «Φρένο» στην τηλεργασία - Επιστροφή στα γραφεία απαιτεί ο Άιγκερ

gazzetta
gazzetta reader insider insider