Επιχειρήσεις | Ελλάδα
13-01-2022 | 19:07

Premia: Από 19/1 η δημόσια προσφορά για το ομολογιακό δάνειο

Newsroom
Μοιράσου το
Premia: Από 19/1 η δημόσια προσφορά για το ομολογιακό δάνειο
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στις 19/1 θα πραγματοποιηθεί η δημόσιο προσφορά για το νέο ομολογιακό δάνειο της Premia, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Αναλυτικότερα, η Premia ανακοίνωσε πως από σήμερα 13/1/2022 τίθεται στην διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκριθέν Ενημερωτικό Δελτίο αναφορικά με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ποσού κατά κεφάλαιο έως €100 εκατ. διάρκειας πέντε (5) ετών, διαιρούμενου σε έως 100.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες, ομολογίες ονομαστικής αξίας εκάστης €1.000, σύμφωνα με την από 07.01.2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, οι Ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς εντός της Ελληνικής Επικράτειας (η "Δημόσια Προσφορά"), με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών ("Η.ΒΙ.Π.") του Χρηματιστηρίου Αθηνών (το "Χ.Α."), θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α..

Το Χ.Α., κατά τη συνεδρίαση της 12.01.2022, ενέκρινε την εισαγωγή των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α., υπό την αίρεση έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και επιτυχούς ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς των Ομολογιών της Εταιρείας.

Το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς της έκδοσης του ομολογιακού δανείου και της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α είναι το ακόλουθο:

Εικόνα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Premia Properties: Προχωρά σε έκδοση ομολογιακού δανείου έως 100 εκατ. ευρώ

Σημάδια σταθεροποίησης του ιικού φορτίου στη Θεσσαλονίκη - Πρόωρη όποια εκτίμηση (Πίνακες)

MUST READ

Premia Properties: Πότε «τρέχει» η ομολογιακή έκδοση – Επενδυτικό πλάνο 150 εκατ. ευρώ