Air Canada: Καλύτερα των προβλέψεων τα έσοδα στο γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Air Canada: Καλύτερα των προβλέψεων τα έσοδα στο γ' τρίμηνο
Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της αεροπορικής εταιρείας Air Canada στο τρίτο τρίμηνο του έτους.

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της αεροπορικής εταιρείας Air Canada στο τρίτο τρίμηνο του έτους, καθώς η απόφαση της καναδικής κυβέρνησης να άρει τους περιορισμούς στα αεροπορικά ταξίδια, έδωσε ώθηση στον αερομεταφορέα να ανακάμψει μερικώς από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Πιο αναλυτικά, η Air Canada ανέφερε κέρδη της τάξης των 123 εκατ. δολαρίων, «σβήνοντας» τις εκτιμήσεις των αναλυτών που προέβλεπαν ζημιές ως και 400 εκατ. δολάρια, καθώς η επανεκκίνηση των αεροποριών ταξιδιών ενίσχυσε τις επιδόσεις της εταιρείας.

Τα έσοδα της Air Canada στο τρίτο τρίμηνο ανήλθαν στα 1,69 δισ. δολάρια, ενώ οι εκτιμήσεις των αναλυτών έκαναν λόγο για έσοδα 1,46 δισ. δολαρίων

«Η αύξηση των εσόδων και η εντεινόμενη ζήτηση μάς δίνει την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε για το μέλλον», τόνισε ο CEO της εταιρείας Μικαέλ Ρουσό.

Παράλληλα, η Air Canada ανακοίνωσε την συμφωνία με την Boeing για παραλαβή ακόμα τεσσάρων τζετ 737 MAX εντός του τέταρτου τριμήνου του έτους, αλλά και μία νέα συμφωνία με την Airbus για δύο ακόμα αεροσκάφη A220-300, τα οποία θα παραληφθούν το 2024.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider