Χειρότερα των εκτιμήσεων τα έσοδα της J&J στο γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χειρότερα των εκτιμήσεων τα έσοδα της J&J στο γ' τρίμηνο
Λίγο πάνω από τα 500 εκατ. δολάρια οι πωλήσεις για το μονοδοσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Κάτω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα της Johnson & Johnson για το γ' τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία.

Ειδικότερα, τα έσοδα από πωλήσεις ανήλθαν σε 23,33 δισ. δολάρια έναντι 21,80 δισ. δολαρίων το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020 και ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα του FactSet ανέμεναν έσοδα στα 23,64 δισ. δολάρια.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε 2,60 δολάρια έναντι εκτίμησης για κέρδη 2,35 δολάρια ανά μετοχή.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του μονοδοσικού εμβολίου Jannsen κατά του κορονοϊού για το γ' τρίμηνο έφτασαν τα 502 εκατ. δολάρια έναντι πρόβλεψης των αναλυτών για 761,8 εκατ. δολάρια.

Ακόμα, η J&J αναθεώρησε οριακά προς τα πάνω τον στόχο για τις πωλήσεις του 2021, αναμένοντας έσοδα μεταξύ 91,6 δισ. και 92,1 δισ. δολαρίων στο σύνολο του έτους έναντι εκτίμησης 91,3 δισ. έως 92,1 δισ. δολαρίων προηγουμένως.

Η διοίκηση της εταιρείας διατήρησε αμετάβλητη την εκτίμηση για την πώληση των εμβολίων κατά του κορονοϊού εντός του 2021, αναμένοντας έσοδα 2,5 δισ. δολαρίων μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της J&J ενισχύεται κοντά στο 1% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Ο FDA ενέκρινε την ενισχυτική δόση εμβολίου της Johnson & Johnson

gazzetta
gazzetta reader insider insider