Ελλάδα
04-10-2021 | 10:47

Quest: Ολοκλήρωση απόκτησης συμμετοχής στην εταιρεία Intelli Solutions

Newsroom
Μοιράσου το
Quest: Ολοκλήρωση απόκτησης συμμετοχής στην εταιρεία Intelli Solutions
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Ολοκληρώθηκε την 1 Οκτωβρίου 2021 η απόκτηση της συμμετοχής του Ομίλου Quest, μέσω της 100% θυγατρικής εταιρείας Uni Systems MAE στο μετοχικό κεφάλαιο της Intelli Solutions AE. 

Στο πλαίσιο της καταρτισθείσας συμφωνίας, η Uni Systems αποκτά το 55,2% μέσω αγοραπωλησίας και μεταβίβασης μετοχών από τους παλαιούς μετόχους και ακολούθως το 4,8% μέσω συμμετοχής της σε αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Intelli Solutions A.E., ήτοι στο σύνολο η Uni Systems αποκτά το 60%.

Το συνολικό τίμημα της συμφωνίας για την απόκτηση του 60% ανέρχεται σε 3.800.000 ευρώ, ενώ η συνολική επένδυση εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα € 5.200.000 στην επόμενη διετία μέσω πρόβλεψης για την απόδοση επιπλέον ποσού προς τους παλαιούς μετόχους.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η Intelli Solutions A.E., είναι μία καινοτόμος εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, με 15ετή και πλέον επιτυχημένη πορεία στην αγορά, πολλές διακρίσεις και παρουσία στην Ελλάδα και την ΝΑ Ευρώπη. Εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού, με έμφαση στις υπηρεσίες Customer Engagement - Απόκτησης και Διατήρησης Πελατών (Customer Onboarding & Customer Retention) - και Revenue Assurance, διαθέτοντας εκτενές πελατολόγιο σε κλάδους όπως οι Τηλεπικοινωνίες, ο Τραπεζικός και Ασφαλιστικός τομέας, η Ναυτιλία, οι Οργανισμοί Κοινής Ωφελείας και το Online Betting.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.