Ελλάδα
24-09-2021 | 19:42

Στην «Quest Συμμετοχών Α.Ε.» το 65% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρείας «Cardlink A.E.»

Newsroom
Μοιράσου το
Στην «Quest Συμμετοχών Α.Ε.» το 65% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρείας «Cardlink A.E.»
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Συμφωνία με την «Edgepay Holdings Limited» υπέγραψε η Quest Συμμετοχών Α.Ε. για τη μεταβίβαση μετοχών που αντιστοιχούν στο 20% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρείας «Cardlink Α.Ε.», έναντι τιμήματος € 1.368 χιλ..

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η μεταβίβαση έγινε στο  πλαίσιο της συμφωνίας πώλησης των μετοχών της «Cardlink Α.Ε.» που έχει ανακοινωθεί με την από 28 Μαΐου 2021.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Στο πλαίσιο της συμφωνίας πώλησης των μετοχών της «Cardlink Α.Ε.» που έχει ανακοινωθεί με την από 28 Μαΐου 2021 σχετική ανακοίνωση, η Quest Συμμετοχών Α.Ε. γνωστοποιεί ότι την 23η Σεπτεμβρίου 2021 υπεγράφη συμφωνία με την «Edgepay Holdings Limited» για τη μεταβίβαση μετοχών που αντιστοιχούν στο 20% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρείας «Cardlink Α.Ε.», δυνάμει της από 23ης  Ιανουαρίου 2015 συμφωνίας μετόχων (shareholders' agreement), έναντι τιμήματος € 1.368 χιλ..

Κατόπιν της ανωτέρω μεταβίβασης του ποσοστού της θυγατρικής, η Εταιρεία «Quest Συμμετοχών Α.Ε.» κατέχει το 65% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρείας «Cardlink A.E.» και η εταιρεία «Edgepay Holdings Limited» το 35% του μετοχικού κεφαλαίου της ανωτέρω θυγατρικής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.