Έρχονται τρία νέα σημαντικά χαρακτηριστικά κάμερας και βίντεο στα νέα μοντέλα iPhone από την Apple

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχονται τρία νέα σημαντικά χαρακτηριστικά κάμερας και βίντεο στα νέα μοντέλα iPhone από την Apple
Η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει τα νέα της iPhone το Σεπτέμβριο, όμως η πανδημία Covid «καθυστέρησε» το event του 2020, μέχρι τον Οκτώβριο.

Η νέα σειρά κινητών iPhone από την Apple αναμένεται πως θα έχει τουλάχιστον τρία νέα σημαντικά χαρακτηριστικά κάμερας και βίντεο, τα οποία θα αποτελέσουν το «κλειδί» που θα πείσει τους χρήστες να επιλέξουν ένα από τα νεότερα μοντέλα της εταιρείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, τα νέα κινητά θα περιλαμβάνουν δύο εκδοχές βίντεο για τη λειτουργία Portrait, τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε υψηλότερη ανάλυση με το format ProRes, καθώς και ένα νέο σύστημα «φίλτρων» που μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση και τα χρώματα των φωτογραφιών. Το νέο ProRes θα δίνει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην επεξεργασία της εικόνας.

Το «δυνατό χαρτί» της Apple

Τα χαρακτηριστικά της κάμερας φαίνεται να αποτελούν το πιο «δυνατό χαρτί» της Apple για τον διάδοχο του iPhone 12, - σε τέσσερα μοντέλα - που αναμένονται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων εβδομάδων.

Πέρα από την κάμερα, εκτιμάται πως θα παραμείνουν οι επιλογές μεγέθους σε 5,4 ίντσες και 6,1 ίντσες για τις standard εκδόσεις, ενώ οι Pro εκδόσεις θα είναι σε 6,1 ίντσες και 6,7 ίντσες. Τα νέα κινητά θα διαθέτουν γρηγορότερο A15 τσιπ και μικρότερο σημείο εγκοπής, μαζί με την προσθήκη μίας νέας τεχνολογίας οθόνης που θα επιτρέπει γρηγορότερο ρυθμό ανανέωσης.

Η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει τα νέα της iPhone το Σεπτέμβριο, όμως η πανδημία Covid «καθυστέρησε» το event του 2020, μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ φέτος το πιθανότερο είναι πως η παρουσίαση θα γίνει διαδικτυακά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Όλες οι αλλαγές που φέρνει στα iPhone το νέο iOS 15

Apple: Συνέτριψε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη με τις πωλήσεις του iPhone να εκτοξεύονται σχεδόν 50%

Recycled iPhones, Nothing και άλλες αφίξεις θα έχουμε από Σεπτέμβριο στην ελληνική αγορά smartphones

gazzetta
gazzetta reader insider insider