Costamare: Από 2,7% έως 3,1% το εύρος απόδοσης για το 5ετές ομόλογο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Costamare: Από 2,7% έως 3,1% το εύρος απόδοσης για το 5ετές ομόλογο
Costamare
Η δημόσια προσφορά των ομολογιών ξεκινά αύριο, 19 Μαΐου, και ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 21 Μαΐου.

Μεταξύ του 2,7% και του 3,1% θα κινηθεί το εύρος απόδοσης για το 5ετές ομόλογο της θυγατρικής της Costamare, Costamare Participations Plc.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της εταιρείας, «η δημόσια προσφορά των ομολογιών που στη συνέχεια θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών ξεκινά αύριο, 19 Μαΐου, και ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 21 Μαΐου.

Η εταιρεία έχει αποφασίσει την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου συνολικού ποσού έως €100.000.000, πενταετούς διάρκειας, με την εγγύηση της «COSTAMARE INC.». Οι υπό έκδοση Ομολογίες είναι κοινές, ανώνυμες και άυλες και θα είναι διαπραγματεύσιμες και εισηγμένες στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Το ελάχιστο πόσο ποσό εγγραφής είναι τα 1.000 ευρώ.

Η τιμή διάθεσης ανά Ομολογία έχει προσδιοριστεί στο ποσό των 1.000 ευρώ, ενώ θα διατεθούν προς κάλυψη μέσω δημόσιας προσφοράς στο σύνολο του επενδυτικού κοινού εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Το εύρος απόδοσης, το οποίο καθορίστηκε από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους και εντός του οποίου οι Ειδικοί Επενδυτές θα υποβάλλουν τις Aιτήσεις Kάλυψης, καθορίστηκε μεταξύ 2,70% – 3,10%. Η τελική απόδοση και το επιτόκιο θα γνωστοποιηθούν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα δημοσιευθούν, στον διαδικτυακό τόπο της Εκδότριας και του Χ.Α. το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς.

Ταυτόχρονα με τον καθορισμό της τελικής απόδοσης, θα αποφασιστεί και η οριστική κατανομή των ομολογιών. Σε κάθε περίπτωση, το επιτόκιο θα καθορισθεί εντός του ανακοινωθέντος δεσμευτικού εύρους της απόδοσης. Το επιτόκιο και η τιμή διάθεσης θα είναι κοινά για όλους τους επενδυτές, ειδικούς και ιδιώτες, που θα συμμετάσχουν στη διάθεση ομολογιών με Δημόσια Προσφορά»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Την Τετάρτη ξεκινά η Δημόσια Προσφορά του Ομολογιακού Δανείου της Costamare

gazzetta
gazzetta reader insider insider