Ελλάδα
02-04-2021 | 14:52

Διανομή υγειονομικού υλικού τη Δευτέρα στην Ερμού από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Newsroom
Μοιράσου το
 Διανομή υγειονομικού υλικού τη Δευτέρα στην Ερμού από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Τη Δευτέρα, 5 Απριλίου, ανεβάζει ρολά το λιανεμπόριο με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας να παίρνει μέτρα προστασίας.

Έτσι, τα μέλη της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, θα βρεθούν δίπλα στους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές διανέμοντας μάσκες και αντισηπτικά στις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου της Αθήνας.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής, και στη διανομή, η οποία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από την οδό Ερμού 2, θα δώσουν το «παρών» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η αρχή της πρωτοβουλίας γίνεται από το κέντρο της Αθήνας, καθώς σε αυτό εδρεύει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, και θα συνεχιστεί και σε άλλους δήμους του λεκανοπεδίου τις επόμενες ημέρες.

Μέσω της δράσης αυτής, το επιμελητήριο θέλει να δηλώσει τη στήριξή του στην επιχειρηματικότητα και ταυτόχρονα στην αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου για την ανάγκη πιστής τήρησης των μέτρων προστασίας, προκειμένου να κρατηθεί ανοιχτή η αγορά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.