Mohegan: Διατηρείται η δέσμευση για τη ναυαρχίδα του επενδυτικού σχεδίου, το Inspire Athens

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mohegan: Διατηρείται η δέσμευση για τη ναυαρχίδα του επενδυτικού σχεδίου, το Inspire Athens
Τη δέσμευσή της για το Inspire Athens, που χαρακτηρίζει ναυαρχίδα του επενδυτικού της σχεδίου στην Ευρώπη, επαναλαμβάνει σε ανακοίνωσή της η Mohegan.

Τη δέσμευσή της για το Inspire Athens, που χαρακτηρίζει ναυαρχίδα του επενδυτικού της σχεδίου στην Ευρώπη, επαναλαμβάνει σε ανακοίνωσή της η Mohegan, στον απόηχο της αποχώρησης του Μάριου Κοντομέρκου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Αναλυτικά, ο James Gessner Jr., πρόεδρος του Συμβουλίου της Φυλής Mohegan έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Mohegan Gaming & Entertainment (MGE) διατηρεί τη δέσμευσή της για το Inspire Athens, τη ναυαρχίδα του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας στην Ευρώπη, και θα εξακολουθήσει να στηρίζει το έργο ανάπτυξης όπως προβλέπεται από το στρατηγικό της σχέδιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της MGE θα διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση της νέας ηγεσίας και την απρόσκοπτη εφαρμογή του εταιρικού σχεδίου σε συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία και τους συνεταίρους της MGE».

Υπενθυμίζεται πως η θητεία του Μάριου Κοντομέρκου θα τερματιστεί στις 31 Μαρτίου του 2021, με τον εν ενεργεία διευθυντή Λειτουργιών Ray Pineault να αναλαμβάνει προσωρινός CEO.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider