Αποχωρεί ο Mario Kontomerkos από CEO της Mohegan στις 31 Μαρτίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αποχωρεί ο Mario Kontomerkos από CEO της Mohegan στις 31 Μαρτίου
Αποχωρεί στα τέλη αυτού του μήνα από το ρόλο του Προέδρου και CEO της Mohegan Gaming & Entertainment ο Mario Kontomerkos.

Αποχωρεί στα τέλη αυτού του μήνα από τον ρόλο του Προέδρου και CEO της Mohegan Gaming & Entertainment ο Mario Kontomerkos.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στα ΜΜΕ, η θητεία του Kontomerkos θα τερματιστεί στις 31 Μαρτίου του 2021, με τον εν ενεργεία διευθυντή Λειτουργιών Ray Pineault να αναλαμβάνει προσωρινός CEO.

«Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Οργανισμό, αρχικά ως οικονομικός διευθυντής και πιο πρόσφατα ως CEO, ο Mario διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και επιτυχία του οργανισμού», δήλωσε ο Πρόεδρος της Mohegan Tribe, James Gessner Jr και ευχαρίστησε τον Mario για τα πολλά έτη υπηρεσίας του στις Tribe και MGE.

«Ενώ θα αναζητούμε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον διευθυντή λειτουργιών της MGE Ray Pineault που θα βοηθήσει ως προσωρινός CEO. O Ray υπηρέτησε στην Tribe για πάνω από δύο δεκαετίες σε ποικίλους ρόλους και αρμοδιότητες και ανυπομονούμε για τη συνεχιζόμενη καθοδήγησή του και εμπειρία καθώς θα αναζητούμε νέο εταιρικό ηγέτη», πρόσθεσε.

Ο Kontomerkos, ο οποίος αντικατέστησε τον Bobby Soper ως CEO της Mohegan τον Οκτώβριο του 2017, υπήρξε η κινητήρια δύναμη πίσω από τις πρωτοβουλίες διεθνούς επέκτασης της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του νοτιοκορεάτικου project Inspire Korea in Incheon, που θα ανοίξει το 2022.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider