ΔΕΗ: Εκπτωση 30% στους λογαριασμούς των πληγέντων από την κακοκαιρία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΔΕΗ: Εκπτωση 30% στους λογαριασμούς των πληγέντων από την κακοκαιρία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Περαιτέρω εκπτώσεις για τους πελάτες της που επλήγησαν από την κακοκαιρία ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ, πέραν της έκπτωσης των τελών δικτύου για το Φεβρουάριο που ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ η οποία ισχύει για τους πληγέντες καταναλωτές όλων των προμηθευτών.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ ανακοίνωσε θα τριπλασιάσει την οικονομική ελάφρυνση για τους πελάτες της, προσθέτοντας επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας του λογαριασμού τους. Με αυτό τον τρόπο, για ένα μέσο μηνιαίο λογαριασμό, η συνολική έκπτωση για τους πελάτες ΔΕΗ υπολογίζεται ότι θα είναι της τάξης του 30% επί του συνόλου του λογαριασμού.

Οι εκπτώσεις θα εμφανιστούν σε λογαριασμούς των επόμενων μηνών, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης των πελατών.

Σημειώνεται ότι λίγες μέρες πριν είχε ανακοινωθεί έκπτωση 10% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ όσων έμειναν χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες εξαιτίας της κακοκαιρίας Μήδεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η χώρα που ζει το δημογραφικό μας μέλλον προβλέπεται να χάσει το 30% του πληθυσμού της μέχρι το 2070

Ακαθάριστα οικόπεδα: Τι γίνεται όταν ο ιδιοκτήτης δεν τα καθαρίσει - Πώς κινούνται δήμοι και ΠΣ, ποιος πληρώνει τον λογαριασμό

Η επίθεση στη Hugging Face σηματοδοτεί την έναρξη μιας επικίνδυνης εποχής κυβερνοεπιθέσεων με AI

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider