Έρχονται νέα καταστήματα ΚΙΚΟ Μilano – To νέο e-shop και η πορεία εν μέσω lockdown

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχονται νέα καταστήματα ΚΙΚΟ Μilano – To νέο e-shop και η πορεία εν μέσω lockdown

Το δίκτυό της στην Ελλάδα επεκτείνει η ιταλική εταιρεία καλλυντικών ΚΙΚΟ Μilano, την οποία έφερε στη χώρα μας το περασμένο φθινόπωρο, ο Όμιλος Φάις.

Έτσι μετά το πρώτο κατάστημα, που άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Αθήνα, στο The Mall Athens και τα άλλα δύο που ακολούθησαν στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του έτους, στο Mediterranean Cosmos και το pop ur store στο Notos, προγραμματίζεται το επόμενο διάστημα η λειτουργία δύο ακόμη καταστημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του έτους, η Αττική θα αποκτήσει ακόμη ένα κατάστημα KIKO Milano, αυτή τη φορά στα Νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, ενώ η Πάτρα θα είναι η επόμενη πόλη που θα «υποδεχθεί» την ιταλική εταιρεία. Οι ημερομηνίες λειτουργίας των δύο νέων καταστημάτων δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί καθώς η πανδημία του κορονοϊού και τα μέτρα στην αγορά δεν επιτρέπουν τον ακριβή προγραμματισμό τους.

Πηγές της εταιρείας δηλώνουν στο insider.gr την ικανοποίησή τους από την μέχρι τώρα πορεία των KIKO Milano στην Ελλάδα δεδομένων και των συνθηκών, με το άνοιγμα και κλείσιμο των καταστημάτων τους τελευταίους μήνες λόγω των περιοριστικών μέτρων. Τονίζουν μάλιστα ότι ότι παρά τις αντιξοότητες εξαιτίας της πανδημίας το πλάνο της ανάπτυξης των καταστημάτων συνεχίζεται έστω και με μερικές τροποποιήσεις ως προς τους χρόνους.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας της ιταλικής εταιρείας με τον Όμιλο Φάις, έχει γίνει γνωστό πως προβλέπεται η δημιουργία πάνω από 30 καταστημάτων σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία τα επόμενα χρόνια.

Το νέο e-shop στην Ελλάδα

Από τις αρχές του έτους παράλληλα, τέθηκε σε λειτουργία και το ελληνικό e-shop της εταιρείας, μέσω του οποίου παραγγελίες γίνονται από όλη την Ελλάδα. Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, η ανταπόκριση των καταναλωτών το πρώτο διάστημα είναι ιδιαίτερα θερμή ενώ αυτή τη στιγμή, για τους πελάτες στην Αττική όπου τα καταστήματα είναι κλειστά, οι ηλεκτρονικές παραγγελίες αποτελούν τον μοναδικό τρόπο για τις αγορές των καλλυντικών της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η KIKO Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο από τον Percassi και είναι νούμερο ένα εταιρεία, στα προϊόντα make up στην Ιταλία όπου διαθέτει περίπου 340 καταστήματα. Σε ολόκληρο τον κόσμο αριθμεί περισσότερα από 900 καταστήματα, σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ρωσία, ΗΠΑ, Τουρκία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Βραζιλία κ.ά.

Διαβάστε επίσης:

Το μεγάλο comeback του Σάμι Φάις

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider