Επιχειρήσεις
19-12-2020 | 15:41

Ανοικτά αύριο Κυριακή σούπερ μάρκετ και καταστήματα λιανικής μέσω click away

Newsroom
Μοιράσου το
Ανοικτά αύριο Κυριακή σούπερ μάρκετ και καταστήματα λιανικής μέσω click away

Ανοικτά θα είναι αύριο Κυριακή 20 Δεκεμβρίου τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα  λιανικής μέσω click away, για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια των καταναλωτών. Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ είναι απόφαση της κάθε αλυσίδας, με τις περισσότερες να έχουν δηλώσει ότι θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 19:00.

Όσο για τα καταστήματα λιανικής που θα εξυπηρετούν με click away, θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00.

Υπενθυμίζεται πως το άνοιγμα των σούπερ μάρκετ την Κυριακή γίνεται στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου που τίθεται σε εφαρμογή κάθε χρόνο τέτοια ημέρα. Για μετακίνηση προς σούπερ μάρκετ στέλνουμε sms στο 13033 με τον κωδικό 2. 

Εκτός από την Κυριακή 20 και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 θα παραμείνουν ανοικτά προαιρειτικά τα καταστήματα λιανικής της χώρας, εκτός Κοζάνης και Δυτικής Αττικής λόγω του σκληρού lockdown που έχει επιβληθεί στις περιοχές αυτές.

Έτσι, όσοι έχουν κάνει τις παραγγελίες τους μπορούν να τις παραλάβουν και αύριο Κυριακή από το κατάστημα της προτίμησης τους, πάντα όμως με ραντεβού και έχοντας την απαραίτητη παραγγελία στα χέρια τους.

Προαιρετική είναι η λειτουργία των κομμωτηρίων και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Η επίσκεψη στα κομμωτήρια θα γίνεται με sms στο 13033 με τον κωδικό 2 και κατόπιν ραντεβού.

Διαβάστε επίσης

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.