Σε ισχύ από το Σάββατο τα νέα μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε ισχύ από το Σάββατο τα νέα μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο
Υποχρεωτική, μεταξύ άλλων, καθίσταται η χρήση μάσκας παντού, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Από τις 6 το πρωί του Σαββάτου τέθηκαν σε ισχύ τα νέα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού σε Πάρο και Αντίπαρο, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα και κατά το «μοντέλο» Πόρου, από το Σάββατο 15 Αυγούστου και έως τις 24 Αυγούστου αναστέλλεται κάθε είδους εκδήλωση και μπαίνει όριο εννέα ατόμων σε κάθε δημόσια συνάθροιση. Στους χώρους εστίασης, επίσης μπαίνει πλαφόν 4 άτομα εκτός αν πρόκειται για οικογένεια που το όριο ανεβαίνει στα 6 άτομα.

Υποχρεωτική καθίσταται η χρήση μάσκας παντού, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Τα μαγαζιά θα επίσης θα κλείνουν από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.

Μήνυμα από το «112» έλαβαν σε Πάρο και Αντίπαρο

Ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής κάτοικοι και επισκέπτες σε Πάρο και Αντίπαρο έχουν λάβει μήνυμα από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς».

Παράλληλα παρατείνονται έως τις 24 Αυγούστου τα μέτρα για τον Πόρο, με μόνη διαφορά το κλείσιμο των καταστημάτων τα μεσάνυχτα αντί για 11.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα λειτουργούν εστιατόρια και μπαρ μετά τα νέα μέτρα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider