Τα παιδιά στη μεγάλη γιορτή του Eco-Fest 2020

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα παιδιά στη μεγάλη γιορτή του Eco-Fest 2020
Το Eco-Fest 2020 αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Αθηναίων, της Ελληνικής Δεξαμενής Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (HAEE) και του insider.gr.

Καλεσμένα στη μεγάλη γιορτή για το περιβάλλον, την ανακύκλωση και την ηλεκτροκίνηση είναι και τα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να επισκεφτούν το τριήμερο φεστιβάλ που πραγματοποιείται στις 18-19-20 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, για να αυτοσχεδιάσουν ζωγραφίζοντας μαζί με την αγαπημένη παιδική συγγραφέα Λίδα Βαρβαρούση, σε μία μοναδική ζωγραφήγιση συνδυάζοντας τη φαντασία με τη δημιουργική απασχόληση.

Ο χρόνος του παιδιού:

  • Φέρε μαζί σου μία χάρτινη ανακυκλώσιμη συσκευασία και μεταμόρφωσέ τη στον αγαπημένο σου eco-ήρωα.
  • Γίνε εσύ ο Πράσινος ήρωας της Πόλης σου με πρωτότυπο face painting και μάθε στους γονείς σου πως γίνεται η κομποστοποίηση.
  • Έλα να γυμνάσεις όχι μόνο το μυαλό σου αλλά και το σώμα σου, κάνοντας ποδήλατο σε διαδρομές εντός της Τεχνόπολης, για να μάθεις να οδηγείς σωστά και με ασφάλεια.
  • Παίξε πρωτότυπα εκπαιδευτικά επιδαπέδια παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον και την ανακύκλωση και μάθε πρώτος από τον Ρι-Μπαταρούλη - τον φύλακας της φύσης - για την αξία της ανακύκλωσης των μπαταριών μέσα από την περιπέτεια του στη μάχη με το μολυβδαίνιο στρατό.
  • Ζήσε την εμπειρία του Graffiti… που θα σε «κολλήσει» στον τοίχο
  • Τέλος, να σε παρακαλέσουμε να μην ξεχάσεις να μας φέρεις το μπουφάν που δεν χρειάζεσαι για να ζεστάνεις και εσύ με την σειρά σου το χαμόγελο κάποιου άλλου φίλους σου.

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στο Γκάζι

πράσινες πόλεις, η βιώσιμη ανάπτυξη, η ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, γίνονται πρωταγωνιστές σε ένα τριήμερο φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιείται στις 18-19-20 Ιανουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Το Eco-Fest 2020 συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ), το Insider.gr και το Δήμο Αθηναίων. Η διοργάνωση αποτελεί διεύρυνση και συνέχεια του Ecomobility Conference, ενός συνεδρίου το οποίο πραγματοποιείται για τρεις συνεχόμενες χρονιές με πρωτοβουλία του insider.gr και της ΗΑΕΕ και έχει καταστεί θεσμός όσον αφορά στην εναλλακτική μετακίνηση και ειδικότερα την αεριοκίνηση και την ηλεκτροκίνηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider