Γερμανία: Τρεις συλλήψεις για κατασκοπεία για λογαριασμό ρωσικών μυστικών υπηρεσιών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γερμανία: Τρεις συλλήψεις για κατασκοπεία για λογαριασμό ρωσικών μυστικών υπηρεσιών
Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία της Γερμανίας ανακοίνωσε σήμερα την σύλληψη τριών άτομων με την υποψία της κατασκοπείας υπέρ ξένης χώρας.

Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία της Γερμανίας ανακοίνωσε σήμερα την σύλληψη τριών άτομων με την υποψία της κατασκοπείας υπέρ ξένης χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για έναν Ρώσο, έναν Ουκρανό και έναν Αρμένιο, οι οποίοι παρακολουθούσαν ένα καφέ στην Φρανκφούρτη, όπου βρισκόταν ο στόχος τους, ένας άνδρας από την Ουκρανία. Ο τελευταίος, όπως αναφέρει το περιοδικό Der Spiegel, τους υποψιάστηκε και κάλεσε την αστυνομία. Οι τρεις ύποπτοι, οι οποίοι θεωρείται ότι εργάζονταν για ξένες μυστικές υπηρεσίες, συνελήφθησαν και ανακρίνονται.

Σύμφωνα με το περιοδικό, είναι ακόμη ασαφές για ποια ρωσική υπηρεσία εργάζονταν οι τρεις συλληφθένετες, ενώ ο άνδρας που παρακολουθούσαν έχει πολεμήσει με τον ουκρανικό στρατό εναντίον των ρωσικών δυνάμεων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΥΔΑΠ: Προτείνει σταθερά οικιακά τιμολόγια, αύξηση στα πάγια και τέλος αποχέτευσης από το 2026

Οι πιο «χρυσές» ομάδες του 2025

Hydra Rock: «Μαζεύει» εγκρίσεις το mega σύνθετο τουριστικό project των 474,6 εκατ. του Γ. Βαρδινογιάννη

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider