Φρενίτιδα στο MLS για ένα παιχνίδι του Μέσι - 450 δολάρια το φθηνότερο εισιτήριο στο Λος Άντζελες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φρενίτιδα στο MLS για ένα παιχνίδι του Μέσι - 450 δολάρια το φθηνότερο εισιτήριο στο Λος Άντζελες
Τα εισιτήρια για τον αγώνα της νέας ομάδας του Μέσι κόντρα στην New York Red Bulls τον Αύγουστο κοστολογούνται στα 355 δολάρια.

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αφήσει τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά γήπεδα για το αμερικανικό πρωτάθλημα (MLS) και την Ίντερ Μαϊάμι ήταν δεδομένο πως θα εκτινάξει την εμπορική αξία του ποδοσφαιρικού προϊόντος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Και αυτό δεν ισχύει μόνο για την ομάδα του Μαϊάμι, καθώς η «δίψα» των Αμερικανών για να δουν από κοντά τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή αποτυπώνεται και στις τιμές των εισιτηρίων για τους αντιπάλους της ομάδας του Μέσι.

Όπως ανέφερε το Bloomberg, το φθηνότερο εισιτήριο για να δει κάποιος την Ίντερ Μαϊάμι στο Los Angeles Football Club τον Σεπτέμβριο φτάνει τα 450 δολάρια, σύμφωνα με την πλατφόρμα μεταπώλησης SeatGeek. Οι τιμές για άλλα παιχνίδια του Λος Άντζελες είναι κάτω από 40 δολάρια.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα της νέας ομάδας του Μέσι κόντρα στην New York Red Bulls τον Αύγουστο κοστολογούνται στα 355 δολάρια, σε σύγκριση με κάτω από 20 δολάρια για άλλα παιχνίδια της Νέας Υόρκης.

Ο 35χρονος Μέσι δήλωσε την Τετάρτη ότι θα ενταχθεί στην ομάδα του MLS, σε ένα πλήγμα στις ελπίδες της Σαουδικής Αραβίας να υποδεχθεί έναν ακόμη σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, μετά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στον Μέσι προσφέρονται συμφωνίες συμμετοχής στα κέρδη με την Adidas και την Apple, ανέφερε το Athletic, ενώ θα μπορούσε να πάρει και μερίδιο στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider