Ο Άλεκ Μπάλντουιν στόχευε σε μια κάμερα όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Άλεκ Μπάλντουιν στόχευε σε μια κάμερα όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε
Ο Άλεκ Μπάλντουιν τράβηξε το περίστροφο και το έστρεψε προς μία κάμερα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» όταν αυτό πυροβόλησε και πέτυχε τη διευθύντρια φωτογραφίας στο στήθος, σύμφωνα με ένορκη κατάθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν τράβηξε το περίστροφο και το έστρεψε προς μία κάμερα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» όταν αυτό εκπυρσοκρότησε και πέτυχε τη διευθύντρια φωτογραφίας στο στήθος, σύμφωνα με ένορκη κατάθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή.

Η κατάθεση παρείχε πρόσθετες λεπτομέρειες για τον κατά λάθος πυροβολισμό της Πέμπτης στο Νιου Μέξικο που σκότωσε την 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόοουζα. Το όπλο είχε δοθεί στον Μπάλντουιν για τα γυρίσματα και του είχαν πει ότι ήταν άδειο, ανέφεραν οι αρχές της Σάντα Φε σε δικαστικά έγγραφα.

«Ο Τζόελ δήλωσε ότι είχαν βάλει τον Άλεκ να κάθεται σε ένα στασίδι σε ένα σκηνικό κτιρίου εκκλησίας και έκανε εξάσκηση στο τράβηγμα. Ο Τζόελ είπε ότι κοίταζε πάνω από τον ώμο της (Χάτσινς), όταν άκουσε έναν ήχο σαν μαστίγιο και στη συνέχεια έναν δυνατό κρότο», έγραφε η ένορκη κατάθεση.

Η Χάτσινς πυροβολήθηκε στην περιοχή του στήθους, ανέφερε το έγγραφο.

«Ο Τζόελ θυμάται αόριστα (τη Χάτσινς) να παραπονιέται για το στομάχι της και να πιάνει το στήθος της. Ο Τζόελ είπε επίσης ότι η Χάτσινς άρχισε να παραπατά προς τα πίσω και την βοήθησαν να κάτσει στο πάτωμα».

Η Χάτσινς είπε ότι δεν αισθανόταν τα πόδια της, σύμφωνα με τον Ρέιντ Ράσελ, έναν καμεραμαν που στεκόταν δίπλα της την ώρα του πυροβολισμού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider