Ενστάσεις από τη Βεστάγκερ για το Apple Pay

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ενστάσεις από τη Βεστάγκερ για το Apple Pay
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Δεχόμαστε πολλές, πολλές ενστάσεις για το Apple Pay για λόγους ανταγωνισμού» δήλωσε η Βεστάγκερ.

Καταπνίγει τον ανταγωνισμό στις αγορές πληρωμών το «ψηφιακό πορτοφόλι» της Apple όπως δήλωσε η Επίτροπος Ανταγωνισμού Μαργκρέτ Βεστάγκερ στο συνέδριο τεχνολογίας στην Πορτογαλία την Πέμπτη.

«Δεχόμαστε πολλές, πολλές ενστάσεις για το Apple Pay για λόγους ανταγωνισμού. Πολλοί διαπιστώνουν ότι γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να ανταγωνιστούν στην αγορά για εύκολες πληρωμές» σημείωσε η Βεστάγκερ σε συνέντευξη τύπου.

To Apple Pay που λειτουργεί με στις κινητές συσκευές της Apple, χωρίς να χρειάζεται να έχει κανείς κάρτα μαζί του, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ και η εταιρεία Loup Ventures εκτιμά ότι το 88% των χρηστών του Apple Pay είναι εκτός των ΗΠΑ.

Εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως 383 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως χρησιμοποιούν το Apple Pay, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τις πλατφόρμες πληρωμών για κινητά όπως το Google Pay και το Amazon Pay.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η χαμηλή… απόδοση Μητσοτάκη στις στοιχηματικές - Ποιος επισκέφθηκε τα πυρόπληκτα ζωάκια - Το μισογεμάτο ποτήρι του ΣΥΡΙΖΑ

Ποια είναι η (κυβερνητική) λίστα με τα μεγάλα οδικά έργα και τα εκτιμώμενα χρονοδιαγράμματα

Δυτ. Αττική: Το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης μετά τη φωτιά - Στόχος η έναρξη των έργων πριν τις 15/9

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider