Ειδήσεις | Διεθνή
23-05-2019 | 09:10

Τιμές-«χρυσάφι» για παιχνίδια της δεκαετίας του '90

Μοιράσου το
Τιμές-«χρυσάφι» για παιχνίδια της δεκαετίας του '90

Αυτά τα 5 παιχνίδια ήταν τα πιο ακριβά της δεκαετίας του 1990.

Η νοσταλγία για τις περασμένες δεκαετίες και συγκεκριμένα για τα παιχνίδια με τα οποία παίζαμε όταν ήμασταν μικροί, αποδεικνύεται ένα αρκετά επικερδές «χόμπι»!

Ειδικά αν είστε από εκείνους που κρατούσαν τα παιχνίδια στις θήκες τους και τα προσέχατε για να μην καταστραφούν, σήμερα μπορείτε να βγάλετε μια μικρή «περιουσία» πουλώντας τα σε συλλέκτες ή απλούς νοσταλγούς.

Πώς θα ξέρετε όμως ποια παιχνίδια αξίζουν και με ποια δεν αξίζει να ασχοληθείτε;

Δείτε εδώ τα 5 παιχνίδια της δεκαετίας του '90 που «πιάνουν» τις καλύτερες τιμές στο eBay, σύμφωνα με τη λίστα του The Richest:

 

«Πρέπει να τα πιάσεις όλα!», αν έχεις αρκετά χρήματα δηλαδή, γιατί οι Pokemon κάρτες μπορεί να κοστίσουν αρκετά στον επίδοξο συλλέκτη.

Η πρώτη έκδοση είναι εξαιρετικά σπάνια και μερικές κάρτες κοστολογούνται ακόμα και στα 4.000 δολάρια! Ενώ η πιο σπάνια κάρτα από όλες, μια ειδική εκδοχή του  Pikatsu, κοστίζει 100.000 δολάρια!

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στα αγόρια. Μάλιστα εξακολουθεί να είναι μέχρι και σήμερα δημοφιλές, αν κρίνει κανείς τη ζήτηση που εμφανίζει στο eBay.

Οι τιμές για ένα Bop-It, που βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ξεκινούν από 50-80 δολάρια!

Οι «χορευτές του αέρα», όπως λέγονταν στα ελληνικά, ανακλήθηκαν από την εταιρεία τους (Galoob) στις αρχές του 2000 εξαιτίας τραυματισμών που προκλήθηκαν σε σχεδόν 150 ανήλικα παιδιά και ενηλίκους.

Όμως αν εχεις κρατήσει ένα από αυτά τα παιχνίδια, θα μπορούσες να τα πουλήσεις σήμερα με τιμή εκκίνησης που κυμαίνεται μεταξύ 40 και 100 δολαρίων!

Το Super Soaker Monster είναι ένα από τα μοντέλα του παιχνιδιού με τη μεγαλύτερη αξία, καθώς οι τιμές ζήτησης ξεκινούν από τα 100 – 200 δολάρια. Ανάλογα με το μοντέλο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται φυσικά, αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποδειχτεί «χρυσορυχείο».

Η Polly Pocket κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1989 από τη βρετανική Bluebird Toys και το 1998 την αγόρασε η Mattel. Αν έχετε στη διάθεση σας μια από τις πρώτες εκδόσεις της βρετανικής εταιρείας, είσαστε πολύ τυχεροί.

Πρόσφατα, ένα κλασικό σχολικό σετ της Polly Pocket πωλήθηκε στο eBay για 241 δολάρια!

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.