Υψηλό 7ετίας για τη μετοχή της Tesla με άλμα 19,9%

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υψηλό 7ετίας για τη μετοχή της Tesla με άλμα 19,9%
H χθεσινή άνοδος στη μετοχή της Tesla, ήταν η μεγαλύτερη ημερήσια από τον Μάιο του 2013.

Τη μεγαλύτερη ημερήσια άνοδο από το Μάρτιο του 2013 κατέγραψε η Tesla, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Wall Street, σημειώνοντας άλμα 19,9%.

Συγκεκριμένα, η μετοχή της Tesla στη συνεδρίαση της Δευτέρας σημείωσε άλμα, αφότου η Argus Research ενίσχυσε την τιμή-στόχο, στα 808 δολάρια από 556 δολάρια.

Όπως μεταδίδει το CNBC, η Argus αναβάθμισε τα κέρδη ανά μετοχή, στα 8,01 δολάρια από 5,96 δολάρια, τα οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αναμένεται να διπλασιαστούν μέχρι το 2021.

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών της εταιρείας ήρθαν μετά τα ισχυρά αποτελέσματα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας για το τέταρτο τρίμηνο, τα οποία παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα και ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Wall Street.

Άνοιξαν θέσεις εργασίας στην Tesla

Στην άποψή του πως «δεν χρειάζεται κανείς πτυχίο για να δουλέψει στην Tesla» επιμένει ο Έλον Μασκ, ο οποίος χρησιμοποιησε την πλατφόρμα του Twitter για να ανακοινώσει πως «άνοιξαν» θέσεις εργασίας στην εταιρεία του.

Ο ιδρυτής και CEO της Tesla ανακοίνωσε πως ψάχνει άτομα για να ενισχύσει το τμήμα της τεχνητής νοημοσύνης και διευκρινίζει πως δεν απαιτείται πτυχίο, παρά μόνο «κατανόηση» της τεχνολογίας αυτής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider