Κρυπτονομίσματα
26-07-2021 | 10:58

Amazon: Αναζητά ειδικό σε κρυπτονομίσματα και blockchain

Newsroom
Μοιράσου το
Amazon: Αναζητά ειδικό σε κρυπτονομίσματα και blockchain
live updates: Ανανεώθηκε πριν

H Amazon θέλει να εντάξει στην ομάδα πληρωμών έναν ειδικό σε θέματα ψηφιακών νομισμάτων και blockchain, γεγονός που δείχνει ότι η εταιρεία ενδεχομένως να λαμβάνει πιο σοβαρά υπόψιν τα κρυπτονομίσματα, όπως το bitcoin

Σύμφωνα με πρόσφατη καταχώριση για θέση εργασίας, η ομάδα αποδοχής πληρωμών της Amazon αναζητά έναν «έμπειρο product leader που θα αναπτύξει τη στρατηγική Ψηφιακών Νομισμάτων και Blockchain της Amazon και θα καταρτίσει έναν οδικό χάρτη». Αυτός θα αξιοποιήσει την εξειδίκευσή του στην τεχνολογία blockchain, το κατανεμημένο καθολικό, τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών και τα κρυπτονομίσματα για να αναπτύξει το ευρύτερο όραμα και στρατηγική προϊόντος.

Εκπρόσωπος της Amazon ανέφερε σχετικά: «Μας εμπνέει η καινοτομία που ανθεί στον χώρο των κρυπτονομισμάτων και εξερευνούμε πώς αυτό θα μπορούσε να συμβεί στην Amazon. Πιστεύουμε ότι το μέλλον θα χτιστεί πάνω σε νέες τεχνολογίες που ενθαρρύνουν σύγχρονους, γρήγορους και ανέξοδους τρόπους πληρωμών και ελπίζουμε να φέρουμε το μέλλον αυτό στους πελάτες της Amazon το συντομότερο δυνατό».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.