Ράλι 400 μονάδων για τον Dow Jones, νέο άλμα για την Tesla

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ράλι 400 μονάδων για τον Dow Jones, νέο άλμα για την Tesla
Η αμερικανική αγορά δείχνει πως αφήνει για την ώρα πίσω της τις ανησυχίες για την εξάπλωση του κοροναϊού και επιδίδεται σε ράλι.

Ράλι για δεύτερη διαδοχική συνεδρίαση κατέγραψαν οι δείκτες στη Wall Street, στη συνεδρίαση της Τρίτης, με τον βιομηχανικό δείκτη Dow Jones να κερδίζει πάνω από 400 μονάδες και τον τεχνολογικό δείκτη Nasdaq να αγγίζει ιστορικό υψηλό, με τη στήριξη της μετοχής της Tesla που κατέγραψε άλμα 13,73%.

Η αμερικανική αγορά δείχνει πως αφήνει για την ώρα πίσω της τις ανησυχίες για την εξάπλωση του κοροναϊού και επιδίδεται σε ράλι.

Η μετοχή της Tesla έκλεισε με άλμα 13,73%, δίδοντας συνέχεια στο ράλι της Δευτέρας, όπου έκλεισε με ισχυρή άνοδο 19,9%. Ενδοσυνεδριακά, την Τρίτη, έφτασε να ενισχύεται έως και 23%, ξεπερνώντας τα 900 δολάρια.

Η εικόνα στο ταμπλό

Ειδικότερα, ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 1,44%, κερδίζοντας 408 μονάδες, στις 28.808 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραψε άνοδο 1,50% στις 3.297 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημείωσε κέρδη 2,10% στις 9.467 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποντάρουν Ελλάδα και για το καλοκαίρι του 2026 οι αεροπορικές

Αγγελίες εργασίας: Ποιες ειδικότητες έχει ανάγκη η ελληνική αγορά και ποιες αναζητά η Ευρώπη - Πως «φιλτράρονται» τα βιογραφικά

Ενεργειακή Φτώχεια: Το κρυφό κοινωνικό κόστος πίσω από το φως και τη θέρμανση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider