Πατούλης: Η αξία της πρόληψης και του προσυμπτωματικού ελέγχου για τον Καρκίνο του Μαστού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πατούλης: Η αξία της πρόληψης και του προσυμπτωματικού ελέγχου για τον Καρκίνο του Μαστού
Την αξία της πρόληψης και του προσυμπτωματικού ελέγχου τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Πατούλης, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Την αξία της πρόληψης και του προσυμπτωματικού ελέγχου τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Πατούλης, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί ευκαιρία να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλες τις γυναίκες που δίνουν αγώνα για να νικήσουν τον καρκίνο του μαστού, μία ασθένεια που μπορεί να νικηθεί. Η πρόληψη της ασθένειας βρίσκεται στις προτεραιότητές μας και έχουμε δώσει διαχρονική μάχη προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη διάγνωση και να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. και με τη συνεργασία των ΚΕΠ Υγείας έχει οργανώσει προ συμπτωματικούς ελέγχους σε δήμους τις Αττικής όπου έχουν εξεταστεί χιλιάδες γυναίκες. Στόχος μας είναι μέσα από τη γόνιμη συνεργασία του επιστημονικού κόσμου με την Αυτοδιοίκηση, να εφαρμόσουμε πρακτικές που ακολουθούνται εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Οι γυναίκες που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο του μαστού, αξίζουν το θαυμασμό μας για το θάρρος και το κουράγιο τους και εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους.», δήλωσε ο Γ. Πατούλης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Με πόρους από ΤΑΑ και ΕΣΠΑ στα επόμενα 7 χρόνια θα επανεκπαιδεύσουμε το εργατικό δυναμικό

e-ΕΦΚΑ: Αυτόματη έκδοση σύνταξης με προεργασία 6 μήνες πριν την αίτηση - Αποκάλυψη Γεωργιάδη

ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Enel στη Ρουμανία - Στα 1,24 δισ. ευρώ το τίμημα

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider