To Grand Forest Metsovo βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως το κορυφαίο Landmark Hotel της Ευρώπης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
To Grand Forest Metsovo βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως το κορυφαίο Landmark Hotel της Ευρώπης
Τα φετινά World Travel Awards μίλησαν και ανέδειξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Grand Forest Metsovo ως το κορυφαίο landmark hotel της Ευρώπης.

Τα καλά νέα ταξιδεύουν γρήγορα. Τα επιτυχή νέα φέρνουν μαζί τους βραβεύσεις και ανηφορίζουν στο Μέτσοβο… Στο εμβληματικό ξενοδοχείο Grand Forest που κράτησε και φέτος τον τίτλο του κορυφαίου landmark ξενοδοχείου της Ευρώπης, όπως αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα η μαγνητοσκοπημένη 27η απονομή των World Travel Awards.

Σε μια ιδιαίτερη χρονιά που δοκιμάστηκαν όχι μόνο οι υψηλές υπηρεσίες και οι εξατομικευμένες εμπειρίες που προσφέρουν τα ξενοδοχεία, αλλά και η συλλογική ευθύνη, η προνοητικότητα και η επιμονή στην ασφαλή διαμονή, το Grand Forest κατάφερε να θριαμβεύσει και φέτος ως ο απόλυτος νικητής σε μία από τις πιο δύσκολες κατηγορίες των Όσκαρ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

insider

 

Δημιουργώντας το ίδιο ένα μαγευτικό σκηνικό, στην κορυφή ενός δικού σου -λες- βουνού, το Grand Forest των 8 κτηρίων, των 62 σουιτών και των ατμοσφαιρικών σαλονιών της αλπικής εξοχής, με ένα εστιατόριο και ένα σαν «γυάλινο’» SPA,  όπου νιώθεις ένα με τη φύση, ήρθε πριν από λίγα χρόνια για να απογειώσει τα standards της φιλοξενίας στο πιο ατίθασο κομμάτι της Ηπείρου. Στο πολυεπίπεδο σχήμα του, η τοπική αρχιτεκτονική αποκτά νέα διάσταση μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση. Γκρίζα κεραμίδια, πέτρινες προσόψεις, ογκώδη δοκάρια και η so british εσωτερική διακόσμηση  προσδίδουν στο ξενοδοχείο την απαραίτητη ατμόσφαιρα ενός σαλέ στο βουνό.

Λίγα λεπτά από το γραφικό και γεμάτο ιστορία Μέτσοβο, και σε απόσταση… βαθιάς αναπνοής από τα τρία χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής, το Grand Forest είναι ένας ιδανικός προορισμός τεσσάρων εποχών, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες όπως το κυνήγι της άγριας τρούφας, την εξερεύνηση της Βάλια Κάλντα, τις γευσιγνωσίες των απολαυστικών κρασιών της περιοχής, τα πικ νικ  στις όχθες της λίμνης του Μετσόβου.

Κι όταν σε όλα αυτά προσθέσεις και την σχολαστική, πλέον, επιμονή του προσωπικού του ξενοδοχείου στην τήρηση και καθημερινή εφαρμογή όλων των επικαιροποιημένων πρωτοκόλλων καθαριότητας, υγιεινής και ασφαλούς διαμονής, τότε θα καταλάβεις γιατί το να είσαι στην κορυφή είναι τώρα πιο ασφαλές και απολαυστικό από ποτέ…  

https://www.grand-forest.gr

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider