Αποκαλυπτήρια για το HONOR Magic4 στο Mobile World Congress

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αποκαλυπτήρια για το HONOR Magic4 στο Mobile World Congress
Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Με μια νέα σειρά smartphones - την Honor Magic4 - θα διαβεί το κατώφλι του Mobile World Congress της Βαρκελώνης η Honor, η οποία θα κάνει φέτος την επανεμφάνισή της σε διεθνείς εκθέσεις.

Παρότι πολλές πληροφορίες για την νέα σειρά HONOR Magic4 δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, η εταιρεία επιβεβαίωσε πριν από λίγες ημέρες ότι τα νέα μοντέλα θα ενσωματώνουν το τελευταίο chipset της Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 1. Παράλληλα διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τουλάχιστον η μία από τις συσκευές που θα παρουσιάσει θα έχουν δύο κάμερες ανάλυσης 50MP.

Στόχος της εταιρείας μέσα από την νέα σειρά είναι να συνεχίσει την δυναμική πορεία που ξεκίνησε ήδη από την προηγούμενη χρονιά. Να θυμίσουμε ότι το 2021 ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο για την HONOR με την επιτυχημένη παγκόσμια κυκλοφορία του HONOR 50 σε περισσότερες από 40 αγορές, ενώ δυναμικά φάνηκαν να κινούνται και οι δύο πρώτοι μήνες του 2022, μετά και το λανσάρισμα της πρώτης αναδιπλούμενης ναυαρχίδας Magic V στην Κίνα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Counterpoint Research, η HONOR κατέγραψε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2022 ενώ κινήθηκε εξίσου καλά και στο τελευταίο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Για την ακρίβεια η εταιρεία κατάφερε να υπερδιπλασιάσει το μερίδιο αγοράς το μερίδιο αγοράς της μέσα σε έναν χρόνο, κατακτώντας το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Κίνα για πρώτη φορά μετά και την ανεξαρτητοποίησή της από την Huawei.

Τα αποκαλυπτήρια της σειράς HONOR Magic4 θα πραγματοποιηθούν στις 28 Φεβρουαρίου, στη 1 το μεσημέρι τοπική ώρα Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Honor: Παράγει ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο κάθε 28 δευτερόλεπτα

Honor: Έξυπνα κινητά τηλέφωνα που αντέχουν στο νερό σε βάθος 1,5 μέτρου

Η ελληνική τεχνολογία ταξιδεύει στη Βαρκελώνη - Υψηλές οι προσδοκίες για το φετινό MWC 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider