Τεχνολογία
15-11-2017 | 14:13

Τι «ασυνήθιστο» φέρνει ο φετινός χειμώνας

Newsroom
Μοιράσου το
Τι «ασυνήθιστο» φέρνει ο φετινός χειμώνας
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Ο φετινός χειμώνας ενδείκνυται για πράγματα... ασυνήθιστα και διαφορετικά από τα τετριμμένα.

Είναι αλήθεια ότι οι καλύτερες εμπειρίες κρύβονται πέρα από τα συνηθισμένα!

Μια βόλτα στη θάλασσα τον χειμώνα, μια συνάντηση με φίλους από τα παλιά, ένα δώρο σε κάποιον αγαπημένο χωρίς να γιορτάζει. Οι αφορμές μπορούν πάντα να είναι πολλές, για να βγει κανείς «έξω» από τα συνηθισμένα και να πλουτίσει τις εμπειρίες του. 

Πλέον, μπορεί και να απολαύσει τη νέα εμπειρία θερμαινόμενου καπνού, που είναι εξίσου πέρα από τα συνηθισμένα, με το PULZE και τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD, που ήρθαν πρόσφατα στην Ελλάδα από την Ιmperial Τobacco, δημιουργό των τσιγάρων Davidoff.

Εικόνα

Γιατί ξεχωρίζει

  • Ασυνήθιστα κομψή

Η συσκευή PULZE δεν χρειάζεται ξεχωριστή θήκη φόρτισης, καθώς είναι all-in-one, ενώ χωράει άνετα ακόμα και στην τσέπη!

  • Ασυνήθιστα πρακτική

Η συσκευή ΡULZE προσφέρει έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις με μία πλήρη φόρτιση, για απόλαυση χωρίς διακοπές για επαναφόρτιση. Επιτρέπει, μάλιστα, στον χρήστη να επιλέξει την ένταση της γεύσης μεταξύ δύο επιπέδων θέρμανσης: Standard, για πιο έντονη, και Eco, για πιο διακριτική γευστική εμπειρία.  Ακόμα, διαθέτει λειτουργία κλειδώματος, διασφαλίζοντας ότι η συσκευή δεν θα ενεργοποιηθεί κατά λάθος.

  • Ασυνήθιστα διακριτική

Οι θερμαινόμενοι ράβδοι καπνού iD έχουν λιγότερη μυρωδιά και προσφέρουν μία εξαιρετική γευστική εμπειρία με την υπογραφή των δημιουργών των τσιγάρων Davidoff.

Εικόνα

Οι γεύσεις

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να διαλέξει μεταξύ τεσσάρων νέων γεύσεων:

  • Rich Bronze, για έντονη γευστική εμπειρία
  • Balanced Blue, για ισορροπημένη αίσθηση
  • Ice, με γεύση μέντας για αίσθηση δροσιάς
  • Capsule Polar, είτε για μια πιο διακριτική εμπειρία, είτε για δροσερή γεύση μέντας, με ένα κλικ.

Για όποιον αναζητά την τέλεια λύση, μόλις την βρήκε στην κομψή συσκευή PULZE, που διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, Copper και Silver, για να διαλέξει αυτή που του ταιριάζει.

Απορίες;

Ένας από τους εκπροσώπους της ομάδας PULZE Care είναι έτοιμος να βοηθήσει τον καθένα, κάθε στιγμή, με την εγγραφή και την εγγύηση της συσκευής του. Με την ενεργοποίηση της εγγραφής, ο χρήστης αποκτά αυτόματη πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια και οφέλη.

Τώρα με το σύστημα ΡULZE και iD μπορεί να απολαύσει ο οποιοσδήποτε μια νέα εμπειρία θερμαινόμενου καπνού πέρα από τα συνηθισμένα!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.