Τεχνολογία
18-10-2021 | 09:00

Επενδύει στη συνεργασία της με την Xiaomi η Info Quest

Newsroom
Μοιράσου το
Επενδύει στη συνεργασία της με την Xiaomi η Info Quest
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στη συνεργασία της με την Xiaomi συνεχίζει να επενδύει η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της, Δημήτρης Εφορακόπουλος, με την ευκαιρία της παρουσίασης των νέων έξυπνων κινητών της Xiaοmi.

Όπως επισήμανε ο κ.Εφορακόπουλος η παρουσία της Xiaοmi στην Ελλάδα από τον Δεκέμβριο του 2016 μέσω της διανομής της Info Quest Technologies, σηματοδότησε το άνοιγμα της παρουσίας της στην Ευρώπη. Μιλώντας με αφορμή την παρουσίαση των νέων έξυπνων κινητών Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro που προσφέρουν μια σειρά από καινοτόμα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά, ο κ Εφορακόπουλος επισήμανε επίσης ότι η Info Quest Technologies ετοιμάζει ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο διανομής για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της, το οποίο θα συμβάλλει περαιτέρω στη βέλτιστη διάθεση και των προϊόντων Xiaomi στην ελληνική αγορά.

Όπως ανακοινώθηκε τα νέα έξυπνα κινητά Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro προσφέρουν μια σειρά από καινοτόμα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο της παρουσίασης των δυο νέων έξυπνων κινητών θα κυκλοφορήσουν δύο ακόμη νέα προϊόντα του οικοσυστήματος της Xiaomi. Το έξυπνο κινητό Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE που συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα ενός υψηλών προδιαγραφών smartphone, χωρίς το αντίστοιχα υψηλό κόστος καθώς και το Xiaomi Mi Smart Air Fryer, συσκευή ετοιμασίας φαγητού.

Όπως επισημάνθηκε η Xiaomi Corporation (ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2010) κατατάχθηκε 3η παγκοσμίως σε διάθεση έξυπνων κινητών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021 ένω έχει εδραιωθεί ως ηγέτης στο κλάδο (Διαδίκτυο των Πραγμάτων και Τεχνητή Νοημοσύνη) (ΑΙ+ΙοΤ) με 351,1 εκατομμύρια έξυπνες συσκευές συνδεδεμένες στη πλατφόρμα της, πλην έξυπνων κινητών και φορητών υπολογιστών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.