Με την προηγμένη ανταλλαγή της Microsoft δεν θα μείνετε στιγμή χωρίς laptop

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με την προηγμένη ανταλλαγή της Microsoft δεν θα μείνετε στιγμή χωρίς laptop
Το support των προϊόντων της σειράς Surface είναι πλάι σας ανά πάσα στιγμή.

Το support των προϊόντων της σειράς Surface είναι πλάι σας όποτε το χρειαστείτε.

Ο τρόπος που εργαζόμαστε τα δύο τελευταία χρόνια, ελέω πανδημίας, αποτελεί μια πρώτη γεύση για το πώς θα εργάζεται η πλειοψηφία των ανθρώπων στο άμεσο μέλλον.

Η δυνατότητα του να εργαζόμαστε ζώντας σε διαφορετική πόλη (ή ακόμα και χώρα) από την έδρα της εργοδότριας εταιρείας ή του πανεπιστημίου που σπουδάζουμε δεν αποτελεί πια μια σπάνια τακτική, αλλά μια δυνατότητα που αξιοποιείται σιγά σιγά από επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Σε μια εποχή προσαρμογής σε ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο που επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων βασικό εργαλείο για την εξ αποστάσεως εργασία αποτελούν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Η Microsoft το γνωρίζει καλά, για αυτό δημιούργησε τη σειρά φορητών υπολογιστών Microsoft Surface, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα και χάρη στο support της, στο οποίο θα αναφερθούμε εκτενέστερα παρακάτω, δεν πρόκειται να μείνεται χωρίς laptop ούτε στιγμή

Με τα προϊόντα της σειράς Microsoft Surface μπορείτε να εργαστείτε με τον δικό σας τρόπο, με επαγγελματικό λογισμικό και τις βασικές εφαρμογές στις οποίες βασίζεστε. Πριν σας παρουσιάσουμε τρία μοντέλα της σειράς τα οποία ενισχύουν τη φαρέτρα των επιχειρήσεων με συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για το μέλλον της εργασίας, ας εστιάσουμε σε δύο ακόμα λόγους που κάνουν την συγκεκριμένη σειρά τεχνολογικών προϊόντων να ξεχωρίζει.

Την απόκριση, χάρη στην οποία βοηθάτε τη γρήγορη επιστροφή και προσαρμογή των ομάδων σας και την υπηρεσίας της προηγμένης ανταλλαγής. Όσον αφορά την δεύτερη, η οποία διατίθεται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος με τα ακόλουθα προϊόντα Surface για επιχειρήσεις: Surface Pro 7+, Surface Laptop Go, Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Pro 7, Surface Pro X και Surface Laptop 3 σας δίνετε η δυνατότητα να αντικαταστήσετε την ελαττωματική συσκευή σας πριν την επιστροφή της.

H προηγμένη ανταλλαγή είναι επίσης διαθέσιμη με την αγορά ισχυόντων προγραμμάτων προστασίας σε υποστηριζόμενες αγορές. Ισχύουν περιορισμοί. Ανατρέξτε στη σελίδα εγγύησης του Surface για επιχειρήσεις για τους όρους και τις προϋποθέσεις AES και για τη λίστα υποστηριζόμενων αγορών.

1. Surface Pro 7+ για επιχειρήσεις

Η κλασική, εξαιρετικά λεπτή 2 σε 1 συσκευή για επιχειρήσεις είναι ταχύτερη από ποτέ για να παραμένετε παραγωγικοί με βελτιωμένη μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα. Πρόκειται για μια συσκευή:

-2,1 φορές ταχύτερη με επεξεργαστή Intel® Core™ 11ης γενιάς
-με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας, έως 15 ώρες
-με ασφάλεια δεδομένων με αφαιρούμενο SSD
-με παραγωγικότητα παντού με προαιρετική δυνατότητα LTE Advanced

2. Surface Laptop 4 για επιχειρήσεις

Ολοκληρώστε τις εργασίες σας με μεγαλύτερη ισχύ πολυδιεργασίας και έως 70% μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και κομψό, εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό σε έναν ελαφρύ επαγγελματικό φορητό υπολογιστή.

Συγκεκριμένα το Surface Laptop 4 διαθέτει:

-έως 70% μεγαλύτερη ταχύτητα με επεξεργαστή Intel® Core™ 11ης γενιάς ή AMD Ryzen™ Microsoft Surface Edition
-έως 19 ώρες διάρκεια μπαταρίας
-κάμερα HD 720
-αφαιρούμενο SSD

3. Surface Go 2 for Business

Συνδεθείτε από οπουδήποτε χρειάζεται να εργαστείτε με αυτό το μικρό 2-σε-1. Αυτός ο ελαφρύς επαγγελματικός φορητός υπολογιστής και tablet επιτρέπει στους εργαζόμενους να κάνουν τη δουλειά τους με την πλήρη ισχύ των Windows 10. Συγκεκριμένα, διαθέτει:

-επεξεργαστή έως 8ης γενιάς Intel® Core™ m3
-μεγαλύτερη, φωτεινότερη οθόνη αφής 10.5”
-συμπεριλαμβάνεται το Exchange για προχωρημένους
-βελτιωμένο διπλό μικρόφωνο μακρινού πεδίου Studio
-μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα με ταχεία φόρτιση με το Surface Dock

Τα προϊόντα της σειράς Microsoft Surface ήρθαν και στην Ελλάδα για να δώσουν σε επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, νέες δυνατότητες ανάπτυξης. Εσείς, θα αφήσετε την επιχείρησή σας απέξω;

Εδώ θα βρείτε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Microsoft Surface για την επιχείρησή σας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider