Γιατί το Samsung Galaxy S21 είναι το smartphone που ξεχωρίζει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γιατί το Samsung Galaxy S21 είναι το smartphone που ξεχωρίζει
Από την κάμερα και το βίντεο με τεχνολογία αιχμής μέχρι τον τολμηρό σχεδιασμό και τις βελτιωμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας συγκεντρώσαμε του λόγους για τους οποίους πρέπει να το αποκτήσεις.

Το 2020 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά. Η πανδημία μας απομόνωσε ως φυσικές παρουσίες, αφού μεταξύ άλλων απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις, έκλεισε η εστίαση και χρειάστηκε να δουλέψουμε χιλιάδες ώρες από το σπίτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στραφούμε ακόμα περισσότερο στην τεχνολογία για να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Από τα ψώνια και την διασκέδαση μέχρι την εκπαίδευση και την εργασία.

Η Samsung αναγνωρίζοντας αυτές τις ανάγκες και θέλοντας να κάνει κάθε στιγμή μας επική λάνσαρε στην αρχή του χρόνου τα Galaxy S21 και Galaxy S21+, τις νέες συσκευές - ναυαρχίδες που προσφέρουν στους χρήστες ακόμη πιο ενισχυμένες δυνατότητες να εκφραστούν.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους τα συγκεκριμένα smartphone έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τη διαφορά.

1. Η κάμερα και το βίντεο που κάνουν επική την κάθε στιγμή

Είναι εδώ και χρόνια γνωστό πως η κάμερα των smartphones της Samsung συναγωνίζεται σε επιδόσεις αυτές των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών. Παρ΄όλα αυτά η εταιρεία δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες της και πάει τις κάμερες των Galaxy S21 και Galaxy S21+ ένα βήμα παρακάτω.

Συγκεκριμένα, η βελτιωμένη λειτουργία 8K Snap επιτρέπει τη λήψη ευκρινών εικόνων από ένα βίντεο 8Κ, για να εξασφαλίσει αποτύπωση της δράσης αλλά και ξεχωριστών μεμονωμένων εικόνων, σε κάθε λήψη. Η νέα λειτουργία Director’s View σου δίνει τη δυνατότητα να δεις την καλύτερη λήψη, ενώ η κάμερα διαθέτει λειτουργίες Vlogger View και Live Thumbnails. Όταν η συσκευή συνδυάζεται με τα νέα Galaxy Buds Pro, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Pro Video μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα τρίποδο και τα Buds Pro μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μικρόφωνο, διευκολύνοντας την καταγραφή ομιλίας, κίνησης και περιβάλλοντος ήχου, εξ αποστάσεως.

Η κάμερα τριών φακών με τεχνολογία AI Galaxy του Galaxy S21 και του Galaxy S21 + έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο χρήστη μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο. Το σύστημα κάμερας αξιολογεί και προσαρμόζεται διαισθητικά στη σκηνή για να διασφαλίσει την τέλεια λήψη. Επιπλέον, είναι ιδανική για selfies. Για τις μακρινές λήψεις, η βελτιωμένη λειτουργία Space Zoom εγγυάται ευκρινείς και σταθερές λήψεις. Η νέα λειτουργία Zoom Lock καταγράφει καθαρότερες εικόνες με 30x zoom στα Galaxy S21 και Galaxy S21 +, αξιοποιώντας της δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης για να διατηρήσει το σημείο εστίασης στο κέντρο του καρέ.

2. Το τολμηρό στιλ

Μπορεί να ξεκινήσαμε την περιήγησή μας στα νέα smartphones της Samsung από την κάμερα και το βίντεο, ωστόσο αυτό που παίζει καθοριστικό ρόλο στην πρώτη εντύπωση είναι η εξωτερική εμφάνιση και το στιλ.

Το Galaxy S21 σχεδιάστηκε για όσους θέλουν ελαφρύ σχεδιασμό και συμπαγή οθόνη 6,2 ιντσών. Το Galaxy S21+ από την πλευρά του διαθέτει ευρεία οθόνη 6,7 ιντσών και μεγάλη μπαταρία, κατάλληλη για gamers και τους λάτρεις των ταινιών.

Η σειρά Galaxy S21 εισάγει ένα ολοκαίνουριο, εικονικό σύστημα κάμερας που εναρμονίζεται απρόσκοπτα με το μεταλλικό πλαίσιο της συσκευής για ένα κομψό αποτέλεσμα με υψηλή αισθητική. Τα S21 and S21+ είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία απίθανων χρωμάτων, μεταξύ των οποίων ένα νέο χαρακτηριστικό χρώμα, το Phantom Violet.

Το Galaxy S21 φέρει μια ευφυή προσαρμόσιμη οθόνη Dynamic AMOLED 2X Infinity-O με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, που εκτείνεται από άκρη σε άκρη, για ομαλή πλοήγηση και θέαση περιεχομένου. Για να βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης των ματιών, η νέα λειτουργία Eye Comfort Shield προσαρμόζει αυτόματα το μπλε φως με βάση την ώρα της ημέρας, το περιεχόμενο και την ώρα ύπνου του χρήστη.

3. Η συνδεσιμότητα η κορυφαία απόδοση και η ασφάλεια

Για να επανέλθουμε στην αρχή του κειμένου, την περίοδο που ζούμε έχουμε ανάγκη για εξασφαλισμένη συνδεσιμότητα και κορυφαία απόδοση περισσότερο από ποτέ. Για αυτό το λόγο, τα Galaxy S21 προσφέρουν απόδοση επόμενης γενιάς και συνδέονται απρόσκοπτα με το οικοσύστημα συσκευών Galaxy για να προσφέρουν ευελιξία και ενισχυμένη παραγωγικότητα.

Σε αυτό βοηθά το γεγονός πως τα Galaxy S21 διαθέτουν το πιο καινούριο και προηγμένο chipset σε Galaxy smartphone για μεγαλύτερη ταχύτητα, και εξελιγμένες δυνατότητες υπολογιστικής, που υποστηρίζουν συνδεσιμότητα 5G και δυνατότητες AI στη συσκευή. Τα Galaxy S21 προσφέρουν όλη την απαιτούμενη ισχύ για επεξεργασία φωτογραφιών, εγγραφή βίντεο 8K, έναν μαραθώνιο cloud gaming και τη δημιουργία ενός τέλειου βίντεο κλιπ.

Με δεδομένο πως αυτή τη στιγμή τα smartphones μας περιλαμβάνουν περισσότερο προσωπικά δεδομένα από ποτέ, κρίνεται επιτακτική η προστασία τους. Τα Galaxy S21 προστατεύονται με το Samsung Knox Vault, την πλατφόρμα ασφαλείας σε επίπεδο chipset της Samsung. Ακόμα με την προσθήκη ασφαλούς μνήμης ανθεκτικής στην παραβίαση, το Samsung Knox Vault επιτρέπει στα Galaxy S21 να προσθέσουν ασφάλεια.
Στην ασφάλεια συμβάλει η νέα δυνατότητα αφαίρεσης μεταδεδομένων τοποθεσίας από φωτογραφίες, πριν την κοινοποίησή τους, αλλά και η λειτουργία Private Share, χάρη στην οποία οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν ποιος έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο που στέλνουν και για πόσο καιρό είναι διαθέσιμο.

Λοιπόν, ακόμα να αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο smartphone σου;

#Sponsored by Samsung

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider