INSIDE OUT

Υστερία με Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Από το Κολλέγιο στο Μαϊάμι - Θέλει προκριματικές για τους βουλευτές

28-08-2023 | 07:23
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Υστερία με Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Από το Κολλέγιο στο Μαϊάμι - Θέλει προκριματικές για τους βουλευτές
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Σκληρή επιστροφή στο Μαντείο. Με περίμεναν Τζουμάκας, Παππάς, Ευκλείδης και Έφη. Χτυπημένοι απ’ τον τυφώνα Κασσελάκη ο οποίος αίφνης αποφάσισε να ασχοληθεί με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με δυσκολία αρθρώνουν λέξη. Ποιος να το φανταστεί! Ο Στέφανος από το πουθενά, χτύπησε σαν τυφώνας το ακίνητο σκηνικό της εκλογής Προέδρου κι έδωσε άλλο ενδιαφέρον στις εσωκομματικές. Κάποιοι κακεντρεχείς βιάστηκαν να μιλήσουν για ντέρμπι Κεν και Μπάρμπι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η αλήθεια είναι πως η Αφροδίτη με την οποία δεν υπήρξα ποτέ φίλη, έχει τον τρόπο της.

Στο Μαϊάμι δεν υπάρχει ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ

Η ομορφιά ελκύει, είναι μια αλήθεια. Ο Κασσελάκης, εκτός από αυταπόδεικτα φωτογενής, δείχνει πως δεν μασάει. ««Ως αυτοδημιούργητος εφοπλιστής θέλω να βοηθήσω και άλλους νέους να έχουν ευκαιρίες. Εμένα δε μου χάρισε κανένας τίποτα» έχει δηλώσει χωρίς να του καίγεται καρφάκι για τα συναισθήματα που προκαλούν οι λέξεις στην κεραυνοπληκτη Κουμουνδούρου. Η ζωή του είναι θρυλική για μόλις 35 ετών: μετά το Κολλέγιο Αθηνών σπουδές στις ΗΠΑ, πάρτι και ταξίδια σε Λονδίνο, Μαϊάμι, Μεξικό, Νέα Υόρκη, Κολομβία, αλλά και δουλειά στον χρηματοπιστωτικό τομέα και τη ναυτιλία. Ο Στέφανος φοράει και γραβάτα, και παπιγιόν, και στενά, και εσπαντρίγιες. Όμως τις επόμενες μέρες θα κληθεί ν’ απαντήσει σε ερωτήσεις: είναι μέλος του κόμματος; Στο Μαϊάμι δεν υπάρχει ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ, όλοι το ξέρουν αυτό. Πάντως το 2016 πόζαρε με φόντο κόκκινη αφίσα, να τα λέμε κι αυτά.

Για ποιο λόγο;

Την ώρα που η μισή Ελλάδα καίγονταν, και η άλλη μισή έκανε διακοπές, ο υποψήφιος -όπως όλα δείχνουν- πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε με όρεξη και πάθος προεκλογική εκστρατεία κάτω από την μύτη των επίσημων υποψηφίων. Κανονικά θα έπρεπε κάτι να υποψιαστούν όταν τον είδαν να πηγαίνει με τον σύντροφό του

στη Ρόδο, να μιλάει με πολίτες και να ανεβάζει στα σόσιαλ υψηλής ποιότητας οπτικό υλικό με λήψεις drone.

Πρόσφατα ανέβηκε Κιλκίς, πήγε Δοϊράνη και μίλησε για τη Συμφωνία των Πρεσπών ξεκινώντας ως εξής: «Θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, τη διδασκαλία για τις εθνικές μας εορτές, τις ιστορίες του παππού μου, της γιαγιάς μου, και πάντα σκέφτομαι: Εγώ τι κάνω τώρα στη ζωή μου και για ποιο λόγο είμαι εδώ, για ποιο λόγο αγωνιζόμαστε. Για ποιο λόγο μπαίνεις στην πολιτική. Για ποιο λόγο είσαι αυτός που είσαι;».

Τί να πω κι εγώ; Περιμένω υπομονετικά να δω που το πάει.

Στη Γουμένισσα

Στο Κιλκίς είχε στο πλάι τον τοπικό βουλευτή, τον Πέτρο Παππά. Με τον Πέτρο όργωσαν το νομό και είδαν τους αμπελουργούς, τους καστανοπαραγωγούς, τους οινοποιούς, τους μουσικούς των χάλκινων της Γουμένισσας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, συλλόγους ορειβατών, ανθρώπους και φορείς της παραγωγής και του πολιτισμού, το Επιμελητήριο του Κιλκίς, τους ανθρώπους που εργάζονται στον συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης και πολλούς ακόμα.

Βροχή ιδεών

Παράλληλα με τη ζωηρή προεκλογικού τύπου εκστρατεία, που κάνει τις παραδοσιακές ομιλίες σε πλατείες και αίθουσες να δείχνουν τόσο last year, ο υποψήφιος Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ βομβαρδίζει τους φανατικούς φίλους με ιδέες πολιτικής.

- «Άμεση δημοκρατία αντί για κλειστές πόρτες».

- Καταστατική αλλαγή του οργανογράμματος: Πρόεδρος, Γραμματέας Οργανωτικού, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού να εκλέγονται από τη βάση.

- Κατάρτιση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές με προκριματικές εκλογές από τα μέλη του κόμματος.

- Όργανα που να λειτουργούν ουσιαστικά. Πραγματική συμμετοχή των μελών του κόμματος σε όλες τις διαδικασίες, διαβούλευση, ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα, παραγωγή νομοσχεδίων με συμβολή των μελών.

- Συμμετοχή εκλεγμένων μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε τομέα του κόμματος και τουλάχιστον στο ⅓ του ψηφοδελτίου Επικρατείας

Με υπογραφή Σούλη

Ο Κασσελάκης ταράζει τα νερά για τα καλά και φέρνει αέρα showbiz

σε ένα σχεδόν αδιάφορο προεκλογικό σκηνικό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η υποψηφιότητά του θα ανακοινωθεί με ένα βίντεο που φέρει την υπογραφή του Νίκου Σούλη. Του ανθρώπου που έκανε 2.500 video clip, 600 διαφημιστικά τηλεοπτικά, 300 live, 20 τηλεοπτικές εκπομπές και σήριαλ, 30 μουσικές παραστάσεις. Όμως εκτός από Άννα Βίσση και Σάκη Ρουβά, ο Νίκος Σούλης, σκηνοθέτησε και Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ. Τίποτε τυχαίο λοιπόν.

Και του σαλονιού

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν διστάζει να δείξει πως είναι και του σαλονιού. Η σχετικά πρόσφατη επίθεση κατά του αμερικανικής καταγωγής συνεργάτη του πρωθυπουργού, αυτό δείχνει τουλάχιστον.

«Dear Mr. Stanley Greenberg: Please stop hiding away the Prime Minister from our nation!

Τις αμερικανόφερτες συστάσεις marketing τις ξέρω καλά: «Να περάσει η μπόρα της Ρόδου». «Να περάσει η μπόρα της δολοφονίας του παιδιού». «Και μετά να εμφανιστεί ο ΠΘ με εξαγγελίες», έγραψε στα σόσιαλ.

Θα είναι ο Στέφανος, ένας αυτοδημιούργητος εφοπλιστής, φίλος Πολάκη, Κραουνάκη και Ακρίτα, ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα;

Ας γίνει πρώτα απλό μέλος και βλέπουμε.

Σας φιλώ και πάω να χαιρετίσω Χαρδαλιά που σήμερα παραιτείται από υφυπουργός Εθνικής Άμυνας. Πόσο γρήγορα πέρασε κι αυτό το καλοκαίρι;

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:57

Ισπανία: Ο Θαπατέρο δηλώνει ότι «πάντα» ενεργούσε «με απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα»

23:47

Δένδιας: Οι ευρωπαϊκές χώρες ανακαλύπτουν ξανά την αξία της συνεργασίας, της εμπιστοσύνης και των κοινών αξιών

23:42

ΗΠΑ: Η έρευνα για τον βομβαρδισμό του σχολείου στη Μινάμπ του Ιράν είναι περίπλοκη και φθάνει στο τέλος της

23:40

Ισραήλ: Tο ΔΠΔ κατέθεσε «μυστικό ένταλμα σύλληψης» του ΥΠΟΙΚ Σμότριτς

23:30

Σουδάν: 28 νεκροί από επίθεση με drone σε κεντρική αγορά

23:23

Πιερρακάκης: «Χωρίς παραγωγή δεν υπάρχει ευρωπαϊκή ισχύς - Να δημιουργήσουμε τη SiliconValley της Ευρώπης»

23:18

Wall Street: Τρίτη ημέρα πτώσης για τον S&P με φόντο το sell off στα ομόλογα

23:02

Αθώωση Κασσελάκη στην υπόθεση της δήλωσης «πόθεν έσχες» για συμμετοχή του σε εταιρείες

22:48

WSJ: Οι ΗΠΑ κατέσχεσαν τάνκερ στον Ινδικό Ωκεανό που συνδέεται με το Ιράν

22:38

ΗΠΑ: Πτώση 35% στη δημοτικότητα του Τραμπ - Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του

22:35

Ρωσία: Σχεδιάζει την επιστροφή του προσωπικού στον ιρανικό πυρηνικό σταθμό του Μπουσέρ

22:24

Απώλειες άνω του 1% για τον χρυσό

22:15

Φον ντερ Λάιεν προς Ερντογάν: «Η Τουρκία είναι βασικός εταίρος σε μια περιοχή που βρίσκεται σε αναταραχή»

21:58

Πετρέλαιο: Υποχώρησαν οι τιμές εν μέσω μπερδεμένων μηνυμάτων για το Ιράν

21:48

ΝΑΤΟ: Οι ΗΠΑ δεν θα εγκαταστήσουν προς το παρόν πυραύλους Tomahawk στη Γερμανία

21:37

Γεωργιάδης: Ανάπτυξη στην περιφέρεια χωρίς αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας δεν γίνεται

21:25

Αγροτικές κινητοποιήσεις στο Στρασβούργο με φόντο το σχέδιο ττης Κομισιόν για τα λιπάσματα

21:13

Βανς: Οι ΗΠΑ και το Ιράν έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο στις συνομιλίες τους

20:58

Οι Έλληνες είναι δεύτεροι στην καθιστική ζωή στην Ευρώπη - Οι «πρωταθλητές» στην ακινησία

20:50

Γερμανία: Νέα άνοδος της AfD - Αυξάνεται η δυσαρέσκεια για τον καγκελάριο

20:37

Βρετανία: Ο αναπληρωτής υπ. Εμπορίου ελπίζει να δει τη χώρα να επανεντάσσεται στην ΕΕ

20:29

e-ΕΦΚΑ: Στη Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος

20:15

Τραμπ: «Θα αφήσω τον Γουόρς να κάνει ό,τι θέλει με τα επιτόκια»

20:04

ΗΠΑ: «Η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από την Ευρώπη δεν θα επηρεάσει τις δυνατότητες του ΝΑΤΟ»

19:53

Ζανιάς (Eurobank): «Οι τράπεζες κάνουν πρωταθλητισμό στη χρηματοδότηση της οικονομίας»

19:49

Χέγκσεθ: «Οι ΗΠΑ παραμένουν προσηλωμένες στη Πολωνία»

19:43

BriQ Properties: Αύξηση 22% στα καθαρά κέρδη για το α' τρίμηνο

19:33

Βερνίκος (ΙΝΣΕΤΕ): «Δυστοπικό το περιβάλλον στις ΜμΕ παρά τη βελτίωση σε ορισμένους οικονομικούς δείκτες»

19:24

Μεικτή εικόνα στις ευρωαγορές περιμένοντας το Ιράν

19:04

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη στάσης εργασίας αύριο Τετάρτη (20/5)