INSIDE OUT

Υστερία με Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Από το Κολλέγιο στο Μαϊάμι - Θέλει προκριματικές για τους βουλευτές

28-08-2023 | 07:23
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Υστερία με Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Από το Κολλέγιο στο Μαϊάμι - Θέλει προκριματικές για τους βουλευτές

Σκληρή επιστροφή στο Μαντείο. Με περίμεναν Τζουμάκας, Παππάς, Ευκλείδης και Έφη. Χτυπημένοι απ’ τον τυφώνα Κασσελάκη ο οποίος αίφνης αποφάσισε να ασχοληθεί με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με δυσκολία αρθρώνουν λέξη. Ποιος να το φανταστεί! Ο Στέφανος από το πουθενά, χτύπησε σαν τυφώνας το ακίνητο σκηνικό της εκλογής Προέδρου κι έδωσε άλλο ενδιαφέρον στις εσωκομματικές. Κάποιοι κακεντρεχείς βιάστηκαν να μιλήσουν για ντέρμπι Κεν και Μπάρμπι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η αλήθεια είναι πως η Αφροδίτη με την οποία δεν υπήρξα ποτέ φίλη, έχει τον τρόπο της.

Στο Μαϊάμι δεν υπάρχει ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ

Η ομορφιά ελκύει, είναι μια αλήθεια. Ο Κασσελάκης, εκτός από αυταπόδεικτα φωτογενής, δείχνει πως δεν μασάει. ««Ως αυτοδημιούργητος εφοπλιστής θέλω να βοηθήσω και άλλους νέους να έχουν ευκαιρίες. Εμένα δε μου χάρισε κανένας τίποτα» έχει δηλώσει χωρίς να του καίγεται καρφάκι για τα συναισθήματα που προκαλούν οι λέξεις στην κεραυνοπληκτη Κουμουνδούρου. Η ζωή του είναι θρυλική για μόλις 35 ετών: μετά το Κολλέγιο Αθηνών σπουδές στις ΗΠΑ, πάρτι και ταξίδια σε Λονδίνο, Μαϊάμι, Μεξικό, Νέα Υόρκη, Κολομβία, αλλά και δουλειά στον χρηματοπιστωτικό τομέα και τη ναυτιλία. Ο Στέφανος φοράει και γραβάτα, και παπιγιόν, και στενά, και εσπαντρίγιες. Όμως τις επόμενες μέρες θα κληθεί ν’ απαντήσει σε ερωτήσεις: είναι μέλος του κόμματος; Στο Μαϊάμι δεν υπάρχει ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ, όλοι το ξέρουν αυτό. Πάντως το 2016 πόζαρε με φόντο κόκκινη αφίσα, να τα λέμε κι αυτά.

Για ποιο λόγο;

Την ώρα που η μισή Ελλάδα καίγονταν, και η άλλη μισή έκανε διακοπές, ο υποψήφιος -όπως όλα δείχνουν- πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε με όρεξη και πάθος προεκλογική εκστρατεία κάτω από την μύτη των επίσημων υποψηφίων. Κανονικά θα έπρεπε κάτι να υποψιαστούν όταν τον είδαν να πηγαίνει με τον σύντροφό του

στη Ρόδο, να μιλάει με πολίτες και να ανεβάζει στα σόσιαλ υψηλής ποιότητας οπτικό υλικό με λήψεις drone.

Πρόσφατα ανέβηκε Κιλκίς, πήγε Δοϊράνη και μίλησε για τη Συμφωνία των Πρεσπών ξεκινώντας ως εξής: «Θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, τη διδασκαλία για τις εθνικές μας εορτές, τις ιστορίες του παππού μου, της γιαγιάς μου, και πάντα σκέφτομαι: Εγώ τι κάνω τώρα στη ζωή μου και για ποιο λόγο είμαι εδώ, για ποιο λόγο αγωνιζόμαστε. Για ποιο λόγο μπαίνεις στην πολιτική. Για ποιο λόγο είσαι αυτός που είσαι;».

Τί να πω κι εγώ; Περιμένω υπομονετικά να δω που το πάει.

Στη Γουμένισσα

Στο Κιλκίς είχε στο πλάι τον τοπικό βουλευτή, τον Πέτρο Παππά. Με τον Πέτρο όργωσαν το νομό και είδαν τους αμπελουργούς, τους καστανοπαραγωγούς, τους οινοποιούς, τους μουσικούς των χάλκινων της Γουμένισσας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, συλλόγους ορειβατών, ανθρώπους και φορείς της παραγωγής και του πολιτισμού, το Επιμελητήριο του Κιλκίς, τους ανθρώπους που εργάζονται στον συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης και πολλούς ακόμα.

Βροχή ιδεών

Παράλληλα με τη ζωηρή προεκλογικού τύπου εκστρατεία, που κάνει τις παραδοσιακές ομιλίες σε πλατείες και αίθουσες να δείχνουν τόσο last year, ο υποψήφιος Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ βομβαρδίζει τους φανατικούς φίλους με ιδέες πολιτικής.

- «Άμεση δημοκρατία αντί για κλειστές πόρτες».

- Καταστατική αλλαγή του οργανογράμματος: Πρόεδρος, Γραμματέας Οργανωτικού, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού να εκλέγονται από τη βάση.

- Κατάρτιση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές με προκριματικές εκλογές από τα μέλη του κόμματος.

- Όργανα που να λειτουργούν ουσιαστικά. Πραγματική συμμετοχή των μελών του κόμματος σε όλες τις διαδικασίες, διαβούλευση, ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα, παραγωγή νομοσχεδίων με συμβολή των μελών.

- Συμμετοχή εκλεγμένων μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε τομέα του κόμματος και τουλάχιστον στο ⅓ του ψηφοδελτίου Επικρατείας

Με υπογραφή Σούλη

Ο Κασσελάκης ταράζει τα νερά για τα καλά και φέρνει αέρα showbiz

σε ένα σχεδόν αδιάφορο προεκλογικό σκηνικό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η υποψηφιότητά του θα ανακοινωθεί με ένα βίντεο που φέρει την υπογραφή του Νίκου Σούλη. Του ανθρώπου που έκανε 2.500 video clip, 600 διαφημιστικά τηλεοπτικά, 300 live, 20 τηλεοπτικές εκπομπές και σήριαλ, 30 μουσικές παραστάσεις. Όμως εκτός από Άννα Βίσση και Σάκη Ρουβά, ο Νίκος Σούλης, σκηνοθέτησε και Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ. Τίποτε τυχαίο λοιπόν.

Και του σαλονιού

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν διστάζει να δείξει πως είναι και του σαλονιού. Η σχετικά πρόσφατη επίθεση κατά του αμερικανικής καταγωγής συνεργάτη του πρωθυπουργού, αυτό δείχνει τουλάχιστον.

«Dear Mr. Stanley Greenberg: Please stop hiding away the Prime Minister from our nation!

Τις αμερικανόφερτες συστάσεις marketing τις ξέρω καλά: «Να περάσει η μπόρα της Ρόδου». «Να περάσει η μπόρα της δολοφονίας του παιδιού». «Και μετά να εμφανιστεί ο ΠΘ με εξαγγελίες», έγραψε στα σόσιαλ.

Θα είναι ο Στέφανος, ένας αυτοδημιούργητος εφοπλιστής, φίλος Πολάκη, Κραουνάκη και Ακρίτα, ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα;

Ας γίνει πρώτα απλό μέλος και βλέπουμε.

Σας φιλώ και πάω να χαιρετίσω Χαρδαλιά που σήμερα παραιτείται από υφυπουργός Εθνικής Άμυνας. Πόσο γρήγορα πέρασε κι αυτό το καλοκαίρι;

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

18:56

Ελληνική Ένωση Καφέ για πλαφόν: Εξαντλεί τις αντοχές των επιχειρήσεων του κλάδου

18:51

Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο στον ΕΟΔΥ

18:49

Βρετανία: Ιρανός πρέσβης επιβεβαιώνει ότι ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ τραυματίστηκε

18:46

Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα παράνομων τυχερών παιχνιδιών - Πάνω από 16 εκατ. τα παράνομα κέρδη

18:39

Κικίλιας για ακτοπλοϊκά: «Πρωταρχική μας προτεραιότητα πάντα η προστασία των πολιτών»

18:38

Άγνωστοι πέταξαν πέτρα σε συρμό του Ηλεκτρικού – Τραυματίστηκε επιβάτης

18:27

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια

18:20

Μακρόν: Ζήτησε οι G7 να συντονίσουν τις ενέργειες για ελεύθερη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ

18:18

Υποτονικός τζίρος και οριακή άνοδος στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

18:12

Όμιλος Σαράντη: Καθαρά κέρδη 53,1 εκατ. ευρώ το 2025 - Αύξηση 15,3%

17:58

Επιστολή Πιερρακάκη σε Κόστα: Προτεραιότητα η συζήτηση για ενδυνάμωση του ευρώ στην επόμενη Σύνοδο

17:52

Μπρατάκος: Οι παρεμβάσεις στην αγορά χρειάζονται σαφή όρια και προσεκτική εφαρμογή

17:49

Ουκρανία: Η Ρωσία για δεύτερη συνεχόμενη μέρα χτύπησε αγωγό πετρελαίου στην Οδησσό

17:41

Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας για πλαφόν: Στο 1,29% ο μέσος όρος του πληθωρισμού στα σούπερ μάρκετ το 2025

17:34

Oracle: Η μετοχή εκτινάσσεται 10% μετά τα ισχυρά κέρδη τριμήνου

17:26

Παρεμβάσεις 262,6 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα

17:15

ΥΠΕΞ: Δύο πτήσεις επαναπατρισμού σήμερα από Ντουμπάϊ και Ντόχα

17:04

Παπασταύρου: Καθοριστική συμβολή του Ταμείου Ανάκαμψης στην ενεργειακή μετάβαση

17:00

Αποστολή παραπλανητικών SMS για δήθεν τροχαίες παραβάσεις

16:51

Η Revolut λειτουργεί πλέον ως πλήρως αδειοδοτημένη τράπεζα στο Ηνωμένο Βασίλειο

16:41

Τραμπ: Δεν έμεινε τίποτα να στοχοποιήσουμε στο Ιράν - Ο πόλεμος θα τελειώσει σύντομα

16:39

Κεφαλογιάννης: Ενισχύουμε τη συνεργασία Ελλάδας–Ηνωμένου Βασιλείου στην Πολιτική Προστασία

16:29

ΕΒΕΠ: «Η ενεργοποίηση του πλαφόν για τη προστασία της αγοράς χωρίς δημοσιονομικό κόστος»

16:18

ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομης λαθρεμπορίας καυσίμων 9 εκατ. ευρώ

16:18

ESMA: Σε περιβάλλον αυξημένου κινδύνου οι χρηματοπιστωτικές αγορές της ΕΕ - Στη δημοσιότητα η έκθεση αξιολόγησης ρίσκου

16:17

Ο ΔΟΕ ρίχνει στην αγορά 400 εκατ. βαρέλια πετρελαίου

16:15

Γερμανία: Μεταφέρει το προσωπικό των πρεσβειών της σε Ιράν και Ιράκ

16:06

Η Κομισιόν απειλεί με κυρώσεις την Μπιενάλε επειδή επέτρεψε τη συμμετοχή της Ρωσίας

16:01

Η ιταλική φρεγάτα Federico Martinengo έφτασε στην Κύπρο

16:00

Έκλεισε η ελβετική πρεσβεία στην Τεχεράνη