INSIDE OUT

Υστερία με Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Από το Κολλέγιο στο Μαϊάμι - Θέλει προκριματικές για τους βουλευτές

28-08-2023 | 07:23
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Υστερία με Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Από το Κολλέγιο στο Μαϊάμι - Θέλει προκριματικές για τους βουλευτές
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Σκληρή επιστροφή στο Μαντείο. Με περίμεναν Τζουμάκας, Παππάς, Ευκλείδης και Έφη. Χτυπημένοι απ’ τον τυφώνα Κασσελάκη ο οποίος αίφνης αποφάσισε να ασχοληθεί με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με δυσκολία αρθρώνουν λέξη. Ποιος να το φανταστεί! Ο Στέφανος από το πουθενά, χτύπησε σαν τυφώνας το ακίνητο σκηνικό της εκλογής Προέδρου κι έδωσε άλλο ενδιαφέρον στις εσωκομματικές. Κάποιοι κακεντρεχείς βιάστηκαν να μιλήσουν για ντέρμπι Κεν και Μπάρμπι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η αλήθεια είναι πως η Αφροδίτη με την οποία δεν υπήρξα ποτέ φίλη, έχει τον τρόπο της.

Στο Μαϊάμι δεν υπάρχει ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ

Η ομορφιά ελκύει, είναι μια αλήθεια. Ο Κασσελάκης, εκτός από αυταπόδεικτα φωτογενής, δείχνει πως δεν μασάει. ««Ως αυτοδημιούργητος εφοπλιστής θέλω να βοηθήσω και άλλους νέους να έχουν ευκαιρίες. Εμένα δε μου χάρισε κανένας τίποτα» έχει δηλώσει χωρίς να του καίγεται καρφάκι για τα συναισθήματα που προκαλούν οι λέξεις στην κεραυνοπληκτη Κουμουνδούρου. Η ζωή του είναι θρυλική για μόλις 35 ετών: μετά το Κολλέγιο Αθηνών σπουδές στις ΗΠΑ, πάρτι και ταξίδια σε Λονδίνο, Μαϊάμι, Μεξικό, Νέα Υόρκη, Κολομβία, αλλά και δουλειά στον χρηματοπιστωτικό τομέα και τη ναυτιλία. Ο Στέφανος φοράει και γραβάτα, και παπιγιόν, και στενά, και εσπαντρίγιες. Όμως τις επόμενες μέρες θα κληθεί ν’ απαντήσει σε ερωτήσεις: είναι μέλος του κόμματος; Στο Μαϊάμι δεν υπάρχει ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ, όλοι το ξέρουν αυτό. Πάντως το 2016 πόζαρε με φόντο κόκκινη αφίσα, να τα λέμε κι αυτά.

Για ποιο λόγο;

Την ώρα που η μισή Ελλάδα καίγονταν, και η άλλη μισή έκανε διακοπές, ο υποψήφιος -όπως όλα δείχνουν- πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε με όρεξη και πάθος προεκλογική εκστρατεία κάτω από την μύτη των επίσημων υποψηφίων. Κανονικά θα έπρεπε κάτι να υποψιαστούν όταν τον είδαν να πηγαίνει με τον σύντροφό του

στη Ρόδο, να μιλάει με πολίτες και να ανεβάζει στα σόσιαλ υψηλής ποιότητας οπτικό υλικό με λήψεις drone.

Πρόσφατα ανέβηκε Κιλκίς, πήγε Δοϊράνη και μίλησε για τη Συμφωνία των Πρεσπών ξεκινώντας ως εξής: «Θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, τη διδασκαλία για τις εθνικές μας εορτές, τις ιστορίες του παππού μου, της γιαγιάς μου, και πάντα σκέφτομαι: Εγώ τι κάνω τώρα στη ζωή μου και για ποιο λόγο είμαι εδώ, για ποιο λόγο αγωνιζόμαστε. Για ποιο λόγο μπαίνεις στην πολιτική. Για ποιο λόγο είσαι αυτός που είσαι;».

Τί να πω κι εγώ; Περιμένω υπομονετικά να δω που το πάει.

Στη Γουμένισσα

Στο Κιλκίς είχε στο πλάι τον τοπικό βουλευτή, τον Πέτρο Παππά. Με τον Πέτρο όργωσαν το νομό και είδαν τους αμπελουργούς, τους καστανοπαραγωγούς, τους οινοποιούς, τους μουσικούς των χάλκινων της Γουμένισσας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, συλλόγους ορειβατών, ανθρώπους και φορείς της παραγωγής και του πολιτισμού, το Επιμελητήριο του Κιλκίς, τους ανθρώπους που εργάζονται στον συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης και πολλούς ακόμα.

Βροχή ιδεών

Παράλληλα με τη ζωηρή προεκλογικού τύπου εκστρατεία, που κάνει τις παραδοσιακές ομιλίες σε πλατείες και αίθουσες να δείχνουν τόσο last year, ο υποψήφιος Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ βομβαρδίζει τους φανατικούς φίλους με ιδέες πολιτικής.

- «Άμεση δημοκρατία αντί για κλειστές πόρτες».

- Καταστατική αλλαγή του οργανογράμματος: Πρόεδρος, Γραμματέας Οργανωτικού, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού να εκλέγονται από τη βάση.

- Κατάρτιση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές με προκριματικές εκλογές από τα μέλη του κόμματος.

- Όργανα που να λειτουργούν ουσιαστικά. Πραγματική συμμετοχή των μελών του κόμματος σε όλες τις διαδικασίες, διαβούλευση, ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα, παραγωγή νομοσχεδίων με συμβολή των μελών.

- Συμμετοχή εκλεγμένων μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε τομέα του κόμματος και τουλάχιστον στο ⅓ του ψηφοδελτίου Επικρατείας

Με υπογραφή Σούλη

Ο Κασσελάκης ταράζει τα νερά για τα καλά και φέρνει αέρα showbiz

σε ένα σχεδόν αδιάφορο προεκλογικό σκηνικό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η υποψηφιότητά του θα ανακοινωθεί με ένα βίντεο που φέρει την υπογραφή του Νίκου Σούλη. Του ανθρώπου που έκανε 2.500 video clip, 600 διαφημιστικά τηλεοπτικά, 300 live, 20 τηλεοπτικές εκπομπές και σήριαλ, 30 μουσικές παραστάσεις. Όμως εκτός από Άννα Βίσση και Σάκη Ρουβά, ο Νίκος Σούλης, σκηνοθέτησε και Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ. Τίποτε τυχαίο λοιπόν.

Και του σαλονιού

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν διστάζει να δείξει πως είναι και του σαλονιού. Η σχετικά πρόσφατη επίθεση κατά του αμερικανικής καταγωγής συνεργάτη του πρωθυπουργού, αυτό δείχνει τουλάχιστον.

«Dear Mr. Stanley Greenberg: Please stop hiding away the Prime Minister from our nation!

Τις αμερικανόφερτες συστάσεις marketing τις ξέρω καλά: «Να περάσει η μπόρα της Ρόδου». «Να περάσει η μπόρα της δολοφονίας του παιδιού». «Και μετά να εμφανιστεί ο ΠΘ με εξαγγελίες», έγραψε στα σόσιαλ.

Θα είναι ο Στέφανος, ένας αυτοδημιούργητος εφοπλιστής, φίλος Πολάκη, Κραουνάκη και Ακρίτα, ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα;

Ας γίνει πρώτα απλό μέλος και βλέπουμε.

Σας φιλώ και πάω να χαιρετίσω Χαρδαλιά που σήμερα παραιτείται από υφυπουργός Εθνικής Άμυνας. Πόσο γρήγορα πέρασε κι αυτό το καλοκαίρι;

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

20:12

Βέλγιο: Πρωτοφανής έξαρση σαλμονέλας με τουλάχιστον 306 κρούσματα

19:58

Ευρωαγορές: Ανοδικά καθώς «οικονομική D-Day» κατά του Ιράν αποδείχθηκε πιο ήπια

19:57

Ομάν και Ιράν συζητούν για έναν «προσωρινό διάδρομο ναυσιπλοΐας» μέσω του Ορμούζ και για αποναρκοθέτηση

19:55

SpaceX: Επένδυση 100 δισ. δολαρίων για νέα βάση εκτόξευσης στη Λουιζιάνα

19:41

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς

19:37

Ρωσία: Το αεροσκάφος που πιστεύεται ότι μετέφερε τον διευθυντή της CIA αναχώρησε από τη Μόσχα

19:20

Η Ευρώπη δεν προλαβαίνει να γεμίσει τις αποθήκες φυσικού αερίου

19:01

Το Uber θα προσφέρει προαιρετική live μετάδοση των διαδρομών εφήβων σε γονείς και κηδεμόνες

18:47

Fed: Η Collins στηρίζει σταθερά επιτόκια, αλλά αφήνει ανοιχτή την πόρτα για αύξηση

18:42

Λευκορωσία: Η ΕΕ καταδικάζει τον χαρακτηρισμό ευρωπαϊκών ΜΜΕ ως «εξτρεμιστικών»

18:39

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Καλοπήγαδο Λαυρίου

18:25

Ιράν: Ουρές αναμονής έξω από τα βενζινάδικα, μετά την ανακοίνωση των αμερικανικών κυρώσεων

18:22

Ηράκλειο: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στους Αγίους Δέκα

18:19

Ο Καναδάς απαντά «δολάριο προς δολάριο» στον Τραμπ: Δασμοί έως 50% στις αμερικανικές εισαγωγές

18:05

Χρηματιστήριο: Ανοδική διαφυγή με ώθηση από τράπεζες και blue chips

18:01

Τραμπ: «Τα Στενά του Ορμούζ έχουν αποναρκοθετηθεί»

17:55

Motor Oil: Σημαντική άνοδος τζίρου το α' εξάμηνο, εκτοξεύτηκαν τα EBITDA

17:42

Σε χαμηλό έτους η καταναλωτική εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ

17:18

Φωτιά στο Ελληνικό Σαλαμίνας: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

17:14

Έρευνα: 1 στους 2 CEOs δεν είναι βέβαιος ότι η εταιρεία του έχει σήμερα τους ηγέτες του αύριο

17:05

Κλιμακώνει με Καναδά ο Τραμπ: Σκεφτόμαστε να αλλάξουμε το όνομα της Λίμνης Οντάριο

16:55

Θετικά πρόσημα στη Wall Street με στήριξη ομόλογα και πετρέλαιο

16:48

Τα ηλιακά παράθυρα μετατρέπουν τα κτίρια σε γεννήτριες παραγωγής ενέργειας - Η νέα τεχνολογία

16:42

Κέντρο του ΟΗΕ για τους Παλαιστινίους στην Ιερουσαλήμ εκκενώνει η αστυνομία του Ισραήλ

16:41

Αγρότες: Από τα κόκκινα δάνεια στο νέο σύστημα πληρωμών το πακέτο της ΔΕΘ

16:30

Μιχαηλίδου: Χρηματοδοτούμε με 1.450.000 ευρώ τη νέα πτέρυγα του Θεραπευτηρίου Ιτέας

16:20

Φωτιά στο Λαύριο: Βελτιώθηκε η εικόνα

16:10

Πυρκαγιά στον Άγιο Βλάσιο Βοιωτίας: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

15:56

Ρωσία: Η κυβέρνηση θα παρατείνει την απαγόρευση των εξαγωγών πετρελαίου ντίζελ έως τον Σεπτέμβριο

15:54

Η Goldman Sachs μελέτησε πού η τεχνητή νοημοσύνη πιέζει την αγορά εργασίας