ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Ο δήθεν παραπλανημένος πρωθυπουργός για ποιο πράγμα πανηγυρίζει;

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Ο δήθεν παραπλανημένος πρωθυπουργός για ποιο πράγμα πανηγυρίζει;
 Ή μήπως πανηγυρίζει για το "επιτελικό" κράτος που αποτελεί πια μνημείο κακοδιαχείρισης και ενίοτε διαφθοράς;

Ο Κώστας Τσουκαλάς, Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής σχολίασε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην «Καθημερινή» κι ανέφερε ότι εμφανίζεται ως μαχητής της θωράκισης της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας γεγονός που αποτελεί ίσως το πιο σύντομο ανέκδοτο.

«Ο δήθεν παραπλανημένος πρωθυπουργός στη σημερινή του συνέντευξη για ποιο πράγμα "πανηγυρίζει"; Για την αλυσίδα της στρατηγικής παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης, την αποτροπή διερεύνησης των ευθυνών των υπουργών του και τη συγκατάθεση τους στην αλλοίωση του τόπου της τραγωδίας, για την οποία τα μη πολιτικά πρόσωπα ήδη διώκονται; Για τη συγκάλυψη δηλαδή; Ή μήπως πανηγυρίζει για το "επιτελικό" κράτος που αποτελεί πια μνημείο κακοδιαχείρισης και ενίοτε διαφθοράς;», επισημαίνει ο κ., Τσουκαλάς.

Υποστηρίζει ότι στη διακυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη η εκτελεστική εξουσία λειτουργεί ανεξέλεγκτη και χωρίς φραγμούς, ενώ το κράτος δικαίου και η διάκριση των εξουσιών υπονομεύτηκαν καίρια. Υπενθυμίζει ακόμη ότι ως πολιτικός προϊστάμενος μιας κρατικής υπηρεσίας, -της ΕΥΠ-, της επιτρέπει να παρανομεί μη εφαρμόζοντας απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου.

Ως επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου επιτρέπει στους υπουργούς του να στοχοποιούν προέδρους ανεξάρτητων αρχών αποκαλώντας τους "προδότες", επειδή κάνουν απλά τη δουλειά τους και στην αυλή του σιτίζονται διαδικτυακές συμμορίες δολοφονίας χαρακτήρων, όπως αυτές που εξαπολύονται εναντίον συγγενών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, την ώρα που εκείνος τάχα "σκύβει το κεφάλι".

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider