Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει την Ουκρανία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει την Ουκρανία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει την Ουκρανία. Η πρόσφατη επίσκεψη μου στην Ουκρανία υπογράμμισε ακόμη περισσότερο την επείγουσα ανάγκη της αναβάθμισης της βοήθειας μας», ανέφερε σε ανάρτηση του στο «Χ» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συνομίλησα με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εν όψει των σημερινών συζητήσεων σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ουκρανία. Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει την Ουκρανία. Η πρόσφατη επίσκεψη μου στην Ουκρανία υπογράμμισε ακόμη περισσότερο την επείγουσα ανάγκη της αναβάθμισης της βοήθειας μας. Χαίρομαι, επίσης, γιατί διαπιστώνω ότι η Ουκρανία κάνει σταθερή πρόοδο σχετικά με την υποψηφιότητα της ως κράτος-μέλος της Ένωσης» ανέφερε σε ανάρτηση του στο «Χ» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

Νωρίτερα σήμερα, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην πιθανότητα έκδοσης ευρωομολόγου αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της αμυντικής θωράκισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης

«Το τακτικό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου διεξάγεται σε μια περίοδο γενικευμένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας, γι' αυτό και είναι αρκετά προφανές ότι τα ζητήματα τα οποία αφορούν την Ουκρανία αλλά και τη Γάζα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της συζήτησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός: Last minute θα είναι η σεζόν του 2026

Η Ελλάδα ξανανοίγει τον φάκελο της γεωθερμίας - Οι περιοχές, τα εμπόδια και το στοίχημα των επενδύσεων

Πωλήσεις δανείων και ακινήτων άνω των 500 εκατ. δρομολογεί η Πειραιώς

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider