Αναλυτικά το πρόγραμμα διακυβέρνησης 2023-2027 της ΝΔ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αναλυτικά το πρόγραμμα διακυβέρνησης 2023-2027 της ΝΔ
Τους πέντε άξονες της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ 2023-2027 παρουσίασε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης

Τους πέντε άξονες της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ 2023-2027 παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εστίασε στον τομέα της Οικονομίας και δεσμεύτηκε για την αύξηση των μισθών κατά 25% με κατώτατο μισθό τουλάχιστον 950 ευρώ ως το τέλος της τετραετίας, δεσμεύτηκε για βελτίωση της Παιδείας και της Υγείας, καθώς επίσης και για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, για την Άμυνα και την Ασφάλεια της χώρας. Ακόμα, τόνισε ότι βασική προϋπόθεση για την επίτευξη αυτών των στόχων είναι η σταθερότητα της χώρας, μέσω της αυτοδυναμίας της ΝΔ.

Αν κάτι χαρακτηρίζει αυτό το πρόγραμμα είναι η φιλοδοξία για το μέλλον, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, στην εισαγωγή της εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος διακυβέρνησης της ΝΔ για την επόμενη τετραετία. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία πέντε νέων για το πώς θέλουν την Ελλάδα του τα επόμενα χρόνια και μίλησαν για τις δικές τους ανησυχίες, τα θέλω, την οργάνωση του κράτους, την ενίσχυση των δομών Υγείας και Παιδείας.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός είπε: «Σήμερα θα επιχειρήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θα επιχειρήσω να σας πω μία ιστορία του πώς οραματίζομαι την Ελλάδα σε τέσσερα χρόνια. Τα άλματα απαιτούν στέρεα θεμέλια τα οποία βάλαμε την πρώτη τετραετία της ΝΔ. Κάναμε σημαντικά βήματα προόδου και επιβάλλεται να τα συνεχίσουμε».

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα διακυβέρνησης 2023-2027 της Νέας Δημοκρατίας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Θεοφιλίδη (Delphi Forum): Ψηφιακά ώριμη η Εθνική Τράπεζα – Κάθε Έλληνας μπορεί να γίνει πελάτης αποκλειστικά από το κινητό του

Τσαρλς Νταλάρα: Είναι αξιοθαύμαστη η πρόοδος που έχει κάνει η Ελλάδα

Ντογιάκος (Άρειος Πάγος): Ένα κόμμα που βαρύνεται με δολοφονία θα μπορούσε να εκπροσωπείται στη Βουλή;

gazzetta
gazzetta reader insider insider