Συλλυπητήριο μήνυμα Μητσοτάκη για την απώλεια του Υποσμηναγού - «Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συλλυπητήριο μήνυμα Μητσοτάκη για την απώλεια του Υποσμηναγού - «Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει»
Συγκλονισμένος ο Έλληνας πρωθυπουργός από την συντριβή μαχητικού αεροσκάφους και την απώλεια του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

«Συγκλονισμένος πληροφορήθηκα τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους και την απώλεια του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα την ώρα του καθήκοντος, υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες εκπαίδευσης. Που βυθίζει στο πένθος την Πολεμική Αεροπορία, και υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο σκληρή και επικίνδυνη είναι η μάχη που δίνουν καθημερινά οι πιλότοι μας, για την προάσπιση των αιθέρων της πατρίδας μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιπταμένου Υποσμηναγού. Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει» προστίθεται στη σχετική ανάρτηση.

Συλλυπητήρια Δένδια

Συλλυπητήρια στους οικείους του Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος σε ηλικία 29 ετών έχασε τη ζωή του του εν ώρα υπηρεσίας, ως συγκυβερνήτης σε F-4, εκφράζει και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Επίσης, εκφράζει συλλυπητήρια και στη «μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας», αλλά και την ελπίδα να έχουν αίσιο τέλος οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μαχητικού αεροσκάφους.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΑ, σήμερα και ώρα 10:30, διθέσιο αεροσκάφος F-4 Phantom II της 338 Μοίρας της 117 Πτέρυγας Μάχης που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου Ανδραβίδας, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του συγκυβερνήτη, υποσμηναγού (Ι) Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα 29 ετών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη, σμηναγό (Ι) Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Από την Αλάσκα στο Αιγαίο: Το επικίνδυνο προηγούμενο της ουκρανικής «διευθέτησης»

Ποιες εξαγγελίες μπαίνουν στο «καλάθι» της ΔΕΘ για τη στέγαση, τις συντάξεις και τις ασφαλιστικές εισφορές

IX: Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για 350.000 οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider