ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσουν Μητσοτάκης - Βλάχου για την παρακολούθηση της ΕΥΠ στον «στόχο 519c» κ. Φλώρο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσουν Μητσοτάκης - Βλάχου για την παρακολούθηση της ΕΥΠ στον «στόχο 519c» κ. Φλώρο
Ο πρωθυπουργός «οφείλει σήμερα κιόλας να απαντήσει ποιος είναι ο λόγος εθνικής ασφαλείας που η ΕΥΠ αντί να προστατεύει τον ΑΓΕΕΘΑ τον παρακολουθούσε», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που «αποκαλύπτει πως ο Αρχηγός του Στρατού ήταν ο στόχος 519c της ΕΥΠ».

«Όταν ο κ. Μητσοτάκης έφευγε άρον άρον από τη Βουλή για να μην απαντήσει στο ερώτημα του κ. Τσίπρα εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον ΑΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο, όλοι κατάλαβαν γιατί το έβαλε στα πόδια. Σήμερα η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει πως ο Αρχηγός του Στρατού ήταν ο στόχος 519c της ΕΥΠ» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί πως ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι επικίνδυνος μόνο για τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, αλλά και για την εθνική ασφάλεια. Οφείλει σήμερα κιόλας να απαντήσει: Ποιος είναι ο λόγος εθνικής ασφαλείας που η ΕΥΠ αντί να προστατεύει τον ΑΓΕΕΘΑ τον παρακολουθούσε;» διερωτάται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αντίστοιχη απάντηση οφείλει και η Εισαγγελέας της ΕΥΠ, κα Βλάχου: Γνώριζε πως υπέγραφε την παρακολούθηση του κ. Φλώρου; Ποιος της έδωσε την εντολή αυτή;» καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Καλάθι του νοικοκυριού: «Παράθυρο» Γεωργιάδη να υιοθετηθεί και από άλλους κλάδους

Κικίλιας: Δεν έχουν οροφή τα έσοδα από τον τουρισμό - Έχουμε πολλά περιθώρια ακόμη

Τριαντόπουλος: Σταθερή επιδίωξή μας η συνεχής βελτίωση για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πολιτών

gazzetta
gazzetta reader insider insider