Μελόνι για Πούτιν: Οι προσαρτήσεις των ουκρανικών περιοχών δεν έχουν καμία αξία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μελόνι για Πούτιν: Οι προσαρτήσεις των ουκρανικών περιοχών δεν έχουν καμία αξία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η ακροδεξιά νικήτρια των εκλογών στην Ιταλία δήλωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος «επέδειξε για μια ακόμα φορά το σοβιετικό του ύφος και το νεοιμπεριαλιστικό του όραμα».

Η ακροδεξιά Τζόρτζια Μελόνι, που νίκησε στις πρόσφατες εθνικές εκλογές στην Ιταλία και αναμένεται να είναι η νέα πρωθυπουργός της χώρας, επιτέθηκε στη Ρωσία για την προσάρτηση των 4 ουκρανικών περιοχών που ανακοίνωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σε δήλωση της, η Μελόνι δήλωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος «επέδειξε για μια ακόμα φορά το σοβιετικό του ύφος και το νεοιμπεριαλιστικό του όραμα, απειλώντας την ασφάλεια όλοι της ευρωπαϊκής ηπείρου».

Η Ιταλίδα πολιτικός ανέφερε πως η προσάρτηση των ουκρανικών περιοχών από τη Ρωσία δεν έχει καμία νομική και πολιτική αξία, καλώντας παράλληλα για ενότητα της Δύσης απέναντι στις δράσεις της Μόσχας, όπως μετέδωσε το Reuters.

«Η νέα αυτή παραβίαση των κανόνων συνύπαρξης των Εθνών, από μέρους της Ρωσίας, επιβεβαιώνει την ανάγκη να παραμείνουν συμπαγείς και αρραγείς οι δυτικές δημοκρατίες» συμπλήρωσε η Μελόνι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πού θα κριθεί το deal για την πώληση της Evergood

Στα 1.404 ευρώ ο μέσος μισθός τον Ιανουάριο - Αυξήθηκε κατά 3,38% μέσα σε ένα έτος

Μερίσματα 700 εκατ. δολαρίων στον ιδιοκτήτη του OnlyFans πριν τον θάνατό του

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider