ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να βρει σωσίβιο σε σενάρια συνωμοσιολογίας για να δραπετεύσει από τη αλήθεια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να βρει σωσίβιο σε σενάρια συνωμοσιολογίας για να δραπετεύσει από τη αλήθεια
Ο πρωθυπουργός κατέδειξε από την αφωνία του για τον κ. Τσίπρα και τις συνεχείς επιθέσεις του στο ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ, ποιος είναι ο στρατηγικός του αντίπαλος, αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Στην τρίωρη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού καταδείχθηκε από την αφωνία του για τον κ. Τσίπρα και τις συνεχείς επιθέσεις του στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ποιος είναι ο στρατηγικός του αντίπαλος», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Όπως αναφέρει σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος, «η κυβέρνηση της ΝΔ και η προηγούμενη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκπροσωπούν πρακτικές του χθες και δύο μοντέλα διακυβέρνησης, που διαπνέονται από καθεστωτισμό και συσσώρευσαν στους πολίτες περισσότερα προβλήματα από όσα υποσχέθηκαν να λύσουν».

Υπογραμμίζει ακόμη ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει νωπή ισχυρή εντολή από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για αυτόνομη πρωταγωνιστική πορεία.

Ως προς το θέμα της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από την ΕΥΠ, το σχόλιο της η Χαριλάου Τρικούπη έχει ως εξής: Ο πρωθυπουργός «προσπαθεί να βρει σωσίβιο σε σενάρια συνωμοσιολογίας για να δραπετεύσει από τη αλήθεια. Σε λίγο θα μας πει ότι εμείς βάλαμε την ΕΥΠ να μας παρακολουθεί και ζητήσαμε την απόπειρα παγίδευσης με το Predator».

Τονίζει δε ότι πρωταγωνίστησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός και ο ανιψιός του στην θεσμική εκτροπή και επισημαίνει πώς «εφόσον υπάρχει κατά τα λεγόμενά του "τεκμηριωμένη" παρακολούθηση, ας τηρήσει το νόμο που του δίνει τη δυνατότητα ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ να άρει το απόρρητο για τους υφισταμένους του, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός στο προσκήνιο και νόμιμα την αλήθεια».

«Σε άλλη περίπτωση θα είναι αυτός που επιλέγει τους ψιθύρους, δίνοντας τροφή στην τοξικότητα», καταλήγει το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider