Οικονόμου για την ελευθερία του Τύπου: Το Media Pluralism Monitor τοποθετεί την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό μ.ο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οικονόμου για την ελευθερία του Τύπου: Το Media Pluralism Monitor τοποθετεί την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό μ.ο
«Με τις νέες μας νομοθετικές πρωτοβουλίες, οι επιδόσεις της χώρας μας θα βαίνουν συνεχώς βελτιούμενες. Η αλήθεια είναι απλή και δεν σκιάζεται», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον ευρωπαϊκό μέσο όρο, υπερβαίνοντας τις επιδόσεις πολλών χωρών με μεγάλη παράδοση και ταυτόχρονα υπολειπόμενη ελαχίστων όσον αφορά στην ελευθερία του Τύπου με βάση τα πορίσματα της έκθεσης του Media Pluralism Monitor, το οποίο τελεί μάλιστα υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, προσθέτοντας ότι καταγράφεται «σε πείσμα όσων δεν χάνουν ευκαιρία να κατασυκοφαντήσουν την πατρίδα μας, διαβάλλοντας παράλληλα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και τους λειτουργούς του Τύπου».

Καταλήγει δε σημειώνοντας ότι «με τις νέες μας νομοθετικές πρωτοβουλίες, οι επιδόσεις της χώρας μας θα βαίνουν συνεχώς βελτιούμενες. Η αλήθεια είναι απλή και δεν σκιάζεται».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τα τουριστικά ρεκόρ βάζουν την Αθήνα στο ραντάρ των επενδυτών 

Η εφορία αλλάζει εποχή: Τεχνητή νοημοσύνη, ψηφιακοί έλεγχοι και νέα φορολογικά εργαλεία από το 2026

Τέλη κυκλοφορίας: Πώς θα γλιτώσετε την πληρωμή τους - Τα βήματα που οδηγούν στην ψηφιακή ακινησία οχημάτων

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider