ΝΔ: Είναι γνωστό πως ψέμα και υποκρισία είναι ταυτόσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ: Είναι γνωστό πως ψέμα και υποκρισία είναι ταυτόσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ
«Όταν ο κ. Τσίπρας υποδεχόταν τον Πρίγκιπα Κάρολο στην Αθήνα το 2018, μιλούσε για "επίσκεψη ορόσημο"», αναφέρει χαρακτηριστικά το κυβερνών κόμμα.

Σε υψηλούς τόνους απαντά το κυβερνών κόμμα στην ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σκωτία, με τη Νέα Δημοκρατία να σημειώνει πως «όταν ο κ. Τσίπρας υποδεχόταν τον Πρίγκιπα Κάρολο στην Αθήνα το 2018, μιλούσε για "επίσκεψη ορόσημο"», τονίζοντας παράλληλα πως «είναι γνωστό πως ψέμα και υποκρισία είναι ταυτόσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Σήμερα που ο Πρωθυπουργός αποδεχόμενος πρόσκληση του Πρίγκιπα Καρόλου τον συναντά στη Σκωτία, ΣΥΡΙΖΑ ψελλίζει διάφορα ακατανόητα συνωμοσιολογικά. Ύστερα αναρωτιούνται γιατί ουδείς τους παίρνει στα σοβαρά», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται πως νωρίτερα την Τρίτη, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον του πρωθυπουργού με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σκωτία, όπου θα βρεθεί όντας προσκεκλημένος του διαδόχου του θρόνου πρίγκηπα Κάρολου, τονίζοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να αντιληφθεί ότι πρέπει να ενεργεί ως εκλεγμένος πρωθυπουργός και όχι ως αυλάρχης των Γλύξμπουργκ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να καταλάβει ότι δεν είναι αυλάρχης των Γλύξμπουργκ

Στη Σκωτία ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατόπιν πρόσκλησης του πρίγκιπα Καρόλου

gazzetta
gazzetta reader insider insider