Πούτιν: Η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της στην Ουκρανία, δεν θα υποκλιθεί στην Δύση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πούτιν: Η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της στην Ουκρανία, δεν θα υποκλιθεί στην Δύση
Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τετάρτη ότι η Ρωσία θα επιτύχει τους στόχους της στην Ουκρανία και δεν θα υποκύψει στην προσπάθεια της Δύσης να επιτύχει παγκόσμια κυριαρχία και να διαμελίσει τη Ρωσία.

Η Ρωσία θα επιτύχει τους στόχους της στην Ουκρανία και δεν θα υποκύψει στην προσπάθεια της Δύσης να επιτύχει παγκόσμια κυριαρχία και να διαμελίσει τη Ρωσία, διεμήνυσε σήμερα ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συζητήσει ένα ουδέτερο καθεστώς για την Ουκρανία, τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη ενός πολέμου που στοίχισε τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων και ανάγκασε εκατομμύρια Ουκρανούς να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Η Μόσχα αποκαλεί την εισβολή της στην Ουκρανία, «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

Σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα προς τους υπουργούς της κυβέρνησης, ο Πούτιν αναγνώρισε περισσότερο από κάθε άλλη φορά την οδύνη που προκαλούν οι δυτικές κυρώσεις στην οικονομία, αλλά επέμεινε ότι η Ρωσία μπορεί να αντέξει το πλήγμα.

Ο Ρώσος Πρόεδρος δεν έδειξε να αμβλύνει τους τόνους του όσον αφορά την πικρή του επιθετικότητα εναντίον της Δύσης και της Ουκρανίας, σημειώνει το Reuters.

«Στο ορατό μέλλον, ήταν πιθανό το φιλοναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο να είχε πάρει στα χέρια του όπλα μαζικής καταστροφής και ο στόχος του, φυσικά, να ήταν η Ρωσία», είπε ο Πούτιν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

FT: Προσχέδιο συμφωνίας Ουκρανίας και Ρωσίας για αποκλιμάκωση στην κρίση

Fitch: Πώς η Ρωσία οδεύει ολοταχώς προς τη χρεοκοπία

gazzetta
gazzetta reader insider insider