Οργή Μόσχας για τις δηλώσεις του Σολτς σχετικά με τη «γενοκτονία» στο Ντονμπάς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οργή Μόσχας για τις δηλώσεις του Σολτς σχετικά με τη «γενοκτονία» στο Ντονμπάς
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ χαρακτήρισε πριν από λίγο «απαράδεκτη» τη δήλωση του Γερμανού καγκελάριου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ χαρακτήρισε πριν από λίγο «απαράδεκτη» τη δήλωση του καγκελάριου Όλαφ Σολτς περί «γελοίων» ισχυρισμών του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν για γενοκτονία στην περιοχή του Ντονμπάς.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Σολτς, μιλώντας στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, δήλωσε ότι πάντα τονίζει στον Πρόεδρο Πούτιν ότι ούτε η ΕΕ ούτε το ΝΑΤΟ είναι επιθετικές συμμαχίες. «Εκείνος φέρνει ως αντεπιχείρημα την περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας, αλλά του εξηγώ ότι εκεί έπρεπε να σταματήσει μια γενοκτονία. Είναι γελοίο να ισχυρίζεται κανείς ότι στο Ντονμπάς γίνεται γενοκτονία», ανέφερε ο καγκελάριος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επέστρεψε - Φουλ επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ηγεσίες μικροκομματιδίων - Ζητά επανίδρυση και οργανωτική υπόσταση της δημοκρατικής παράταξης

Εφορία: Από ελεγκτικό κόσκινο εκατοντάδες φάκελοι μεταβίβασης πρώτης κατοικίας και χρηματικές γονικές παροχές

ΕΦΚΑ: Ρεκόρ έτους με 20.552 αιτήσεις συνταξιοδότησης τον Σεπτέμβριο - Προβλέψεις για πάνω από 210.000 αιτήσεις το 2025

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider