Ο Ανδρουλάκης υπέρ της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης - Αιχμές από τη ΝΔ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Ανδρουλάκης υπέρ της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης - Αιχμές από τη ΝΔ
«Δεν ασχολούμαστε με την στρατηγική του Τσίπρα. Αξιολογούμε αρνητικά την διαχείριση Μητσοτάκη» ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Την πρόθεση του να στηρίξει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης της ΝΔ, που ανακοίνωσε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Open, ο κ. Ανδρουλάκης είπε «εμείς δεν κάνουμε επικοινωνιακά παιχνίδια αλλά αντιπολίτευση και προτάσεις που βελτιώνουν την ζωή των πολιτών. «Δεν ασχολούμαστε με την στρατηγική του Τσίπρα. Αξιολογούμε αρνητικά την διαχείριση Μητσοτάκη».

Για τα σενάρια περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει αυτόνομη πορεία, πρόβλεψε ότι στη βουλή θα εξελιχθεί μια τοξική σύγκρουση Τσίπρα-Μητσοτάκη και έκλεισε λέγοντας με αφορμή τα γκάλοπ ότι είναι ικανοποιημένος αλλά η πρώτη και κύρια δημοσκόπηση είναι η λαϊκή ετυμηγορία.

Αιχμές από τη ΝΔ

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Ανδρουλάκη, η Νέα Δημοκράτια εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση, σημειώνοντας «ακούσαμε απόψε τον κ. Ανδρουλάκη, από τη μία να λέει ότι το ΚΙΝΑΛ υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και από την άλλη να υποστηρίζει ότι δεν είναι ώρα τώρα να γίνουν εκλογές.

Το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο μόνο ο ίδιος το ξέρει.

Τελικά η αυτόνομη πορεία αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη όταν δεν μένει σύνθημα, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου: «Πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία συζήτηση εφ' όλης τη ύλης» η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ σε Ανδρουλάκη: Πώς συμβιβάζονται η υπερψήφιση της πρότασης δυσπιστίας και το ότι δεν είναι ώρα για εκλογές

gazzetta
gazzetta reader insider insider