ΚΙΝΑΛ: Κάλεσμα Παπανδρέου στις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΚΙΝΑΛ: Κάλεσμα Παπανδρέου στις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου
Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε το ΚΙΝΑΛ ως μια «δύναμη της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου συμμετοχικού κόμματος όπου ο λαός θα έχει φωνή και δύναμη με ουσιαστική επιρροή στις αποφάσεις της πολιτείας, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από την Καβάλα όπου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα.

Μιλώντας σε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του σε κεντρικό καφέ στην παραλία της πόλης, ο κ. Παπανδρέου θυμήθηκε την πρώτη επίσκεψή του στην Καβάλα ως μικρό παιδί τότε μαζί με τον Γέρο της Δημοκρατίας στα χρόνια, όπως σημείωσε, του ανένδοτου αγώνα ενώ ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την προσέλευση και την αγάπη τους.

Στη σύντομη ομιλία του απηύθυνε κάλεσμα σε «όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να βρούνε στέγη σ' αυτήν την ωραία παράταξη», διευκρινίζοντας ότι «τους θέλουμε όχι για ψηφοφόρους, αλλά για ενεργούς πολίτες. Για να φτιάξουμε μαζί μια νέα Ελλάδα, μια νέα πορεία της χώρας μας και ξανά ν' ανεβάσουμε τον ήλιο τον πράσινο πάνω απ' την Ελλάδα».

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε το ΚΙΝΑΛ ως μια «δύναμη της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης απέναντι στην ανισότητα και την αδικία, μια δύναμη της απελευθέρωσης των ανθρώπων και των δυνάμεων της κοινωνίας». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους νέους ανθρώπους και στις μεγάλες δυνατότητες που έχουν να προσφέρουν πολλά και σημαντικά στην πατρίδα μας σημειώνοντας ωστόσο ότι «η αξιοσύνη των νέων ανθρώπων δυστυχώς δεν αναγνωρίζεται στη χώρα μας».

Στη συνέχεια ζήτησε από τους παρευρισκομένους να κάνουν μια διαλογική συζήτηση και να απαντήσει στα δικά τους ερωτήματα ώστε όπως είπε ήθελε να ακούσει τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους. Επόμενος σταθμός της περιοδείας του θα είναι οι Σέρρες όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δέσμευση Παπανδρέου για «λαμπρά χρόνια» στο μέλλον του ΚΙΝΑΛ

gazzetta
gazzetta reader insider insider