Κεγκέρογλου: Υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ με 6.837 υπογραφές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κεγκέρογλου: Υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ με 6.837 υπογραφές
Το σύνολο είναι 6.837 υπογραφές "ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου".

Τις υπογραφές που απαιτούνται κατέθεσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής ( ΕΔΕΚΑΠ) και θέτει επίσημα υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο Facebook, το σύνολο είναι 6.837 υπογραφές "ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου", και "πρόσφεραν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό".

Προσέθεσε ότι τις συγκέντρωσε μέσα στον ελάχιστο χρόνο των πέντε (5) ημερών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται «τσουχτερά» ραβασάκια σε ιδιοκτήτες οχημάτων - Πάνω από 300.000 οχήματα στη ψηφιακή «απόχη»

Unicredit: Τέσσερα σενάρια μιας «σιωπηλής» χρεοκοπίας των ΗΠΑ

ΠΑΟΚ στο προσκήνιο, λιμάνι στο παρασκήνιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider